Kerlek nezzetek meg a tesztem, pozitiv ugye?
2013. ápr. 5. 16:23
22/27 anonim válasza:
:D ez igen! Nem vitás +! :) Grat!
23/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam uh-n, 21 mmes nyalkahartya, sejttelep sejtheto, de szerinte ez meg nagyon korai grav. Nincs 4 hetes. Kicsit elszomorodtam, de este csinaltam egy ujabb tesztet es az is pozitiv lett, igy probalok higgadtan varakozni. Ugye nem gond, hogy nem latott semmit? Utolso menzesz: marc 8, ciklusaim 32-35 naposak, egyutt voltunk 23-an es 30-an. Ezek szerint a 30-iki egyuttletbol foganhatott, se akkor hogy lehet hogy mar penteken kinutatta a corax?
2013. ápr. 8. 19:58
25/27 A kérdező kommentje:
Sikerult, terhes vagyok, 5 hetes!!!!
2013. ápr. 15. 21:12
26/27 A kérdező kommentje:
Azota megszuletett a lanyom, 2 honapos es egy kis tunder. Szoval megbizhato a corax es az xepil is :))
2014. febr. 6. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!