Kerlek nezzetek meg a tesztem, pozitiv ugye?
2013. ápr. 5. 16:23
11/27 anonim válasza:
pozitív,gratulálok
és egy cipőben járunk kedves kérdező,én a napokba fogok tesztelni,és ha pozitív,akkor én is decemberben fogok szülni :)
12/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon koszonom, hetfon megyek orvoshoz, tudom, hogy meg nem lesz szivhang, de a meforal miatt muszaj mielobb biztosat tudni. Folyamatosan fulig er a szam:))))
Utolso, drukkolok, hogy neked is sikeruljon. En szeretek decemberben szulni.
2013. ápr. 5. 18:04
13/27 anonim válasza:
Én is látom pedig nekem nagyon rossz a szemem:))) Gratula
14/27 anonim válasza:
Az enyém is ilyen halvány volt, és most itt csuklik a szőnyegen. :D
15/27 anonim válasza:
+!habár a corax engem átvert! Neked drukk,h erősödjön! Grat! :D
16/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Mist vettem elo a lanyok ugyanilyen tesztjeit es uyan a nagyobbike erosebb volt, de o mar 8 hetes volt, a kicsi 5 es ugyanilyen. Raadasul Isten tudja hany tesztet csinsltam az elmult evekben, es ez soha nem volt csikos, csak most. Sajnalom, hogy neked nem jott be, en a coraxra eskuszom.
2013. ápr. 5. 19:16
17/27 anonim válasza:
Szia! Ez pozitiv. :) En szerdan teszteltem 4 nappal nemvart elott, 10. dpo-n,delutani pisibol, ugyanilyen halvany volt, ma pentek van es reggel megint ellottem egyet, nem birtam magammal, es ez lett az eredmeny. Kukkantsd meg ha gondolod, holnap reggel mar a tiednek is hasonlonak kell lennie. A halvanyabbik most keso delutani pisibol sikerult. [link] :) Ja es gratulalok neked szivbol. En is decemberben fogok szulni.... :) Nekem elso baba lesz.
18/27 A kérdező kommentje:
De jo! En holnap reggel csinalok egy xepilt es aztan hetfoi semmit, akkor ugyis megyek orvoshoz:)) boldog babavaradt neked es koszonom a biztatast!
2013. ápr. 5. 22:51
20/27 A kérdező kommentje:
Igen, erosebb egy kicsit, mint a tegnapi. Szepen rogton az elejen kijott es szep rozsaszin volt:)))
Nem a legjobb a kep, de azett latszik szerintem a lenyeg:
2013. ápr. 6. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!