Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jár valaki innen Bicskére Dr....

Jár valaki innen Bicskére Dr. Eszlári Péterhez?

Figyelt kérdés

Érdemes neki vinni kinyomtatott hőgörbét? Érdekli? (természetesen gond van a ciklusommal)

Csak azért kérdezem, mert hallottam már olyan nődokiról, akit nem érdekel!

2013. ápr. 5. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Én járok hozzá. Nem szeretem őt. Nem szimpatikus. Ha adsz neki pénzt, egyből fényesre nyalja a fenekedet...

Sajnos nem tudom, hogy hőgörbe érdekli-e, de amilyen flegma, biztos hogy nem.

2013. ápr. 15. 22:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából nekem mindegy kihez megyek, csak eddig csak őnála voltam. Azt mondták nekem ő többet foglalkozik a "nem esek teherbe" dologgal. Te kit ajánlasz?
2013. ápr. 16. 06:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából nála voltam, és a Tamásinál, de őszintén szólva nekem egyik sem szimpatikus. Egyik flegmább, mint a másik. Mikor kértem UH képet a babámról 7 hetesen, megkérdezte undokul, hogy: minek? még nem látszik semmi... pff! Hadd döntsem már én el, hogy akarok-e képet, vagy sem a saját pénzemért!

Inkább menj maszek dokihoz, ha rám hallgatsz. Az a baj, hogy a végletekig kihasználják a kismamákat, ezért utálom az orvosokat. Akinél én voltam maszekban, az Varsányi doktor, na hozzá se menjél, mert még a levegővételért is pénzt kér...

2013. ápr. 18. 23:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Na de jó!!

Köszönöm, hogy írtál! Gondolkozok még egy picit. :-)

2013. ápr. 19. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!