Nem lehet spontán gyerekem, de nagyon szeretnék. Túl vagyunk egy sikertelen inszemináción. Keresnétek másik partnert, hátha vele sikerülne? 33F
Ha megtörtént a beültetés, akkor ő is képes befogadni a spermádat, csak valamiért nem tapadt meg.
A férjem ezt üzeni: Csak az a baj, hogy Te megtapadtál!
húú ez nagyon kemény
az nem tűnik fel, hogy miattad nem tud szülni?
Én csak arra tudok gondolni, hogy
ad 1: annyira szeretnél gyereket, hogy csak ez lebeg a szemed előtt,
ad 2: tudat alatt így akarod a feleséged esélyhez juttatni, hogy legalább neki születhessen gyereke.
Már elég sok negatív, de egyébként igaz választ kaptál. Ezért ezeket én már nem ismétlem, csak annyit mondok, hogy barátnőméknek a hetedik! lombik sikerült, és a férje végig kitartott mellette, pedig a nővel volt a gond.
Szerintem először gondold át, hogy mit akarsz. Ha egy ilyenért elhagynád a párod, akkor nem is szereted. És abba is gondolj bele, hogy ellenkező esetben (ha a feleséged tenné ezt veled), te mit éreznél?!
Szerintem ha a kérdés nem kamu (amiben azért nagyon bízom hogy az) akkor a kérdező át akarja hárítani a szerencsétlen feleségére ezt a problémát, mert egy férfinek hatalmas csapás az egójára hogy nem potens.
Sajnálom szegény nőt. De én is azt mondom ha ilyen "jó arc" vagy hogy emiatt elhagynád, akkor menj keress mást. Vele is jót teszel mert 1. megszabadul egy ilyen álságos kapcsolattól egy ilyen álságos embertől 2. neki mástól TUTI babája lesz spontánul.
Neked pedig más nőtől SEM lesz valószínű. Csak azt a nőt sajnálom, aki legközelebb az utadba kerül és "selejtesnek ítéltetik általad".
Hát, ez nagyon durva.
Tulajdonképpen miattad nem lehet gyereketek, de a feleséged szó nélkül elment veled lombikra.
És azon gondolkodsz, hogy lecseréled???
Szereted egyáltalán?
Bár ha szeretnéd, meg sem fordulna a fejedben ilyen.
Szerintem hagyd ott őt, de azonnal.
Sokkal jobbat érdemel nélad.
Te nem tudsz gyereket csinálni. Es a feleséged jobban jár ha elhagyod. Legalább megszabadul egy sz@r embertol és más férfiak szulhet gyereket. Olyan férfinak, aki bajban is mellette áll.
Egy anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!