Nem lehet spontán gyerekem, de nagyon szeretnék. Túl vagyunk egy sikertelen inszemináción. Keresnétek másik partnert, hátha vele sikerülne? 33F
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 20:27
21/40 anonim válasza:
És a feleséged miért nem elég jó? Ő is elment és gondolom el is fog menni lombikra, hogy legyen gyereketek.
Amúgy én úgy tudom, hogy legalább 4 inszeminációnak is kell lenni a lombik előtt.
22/40 A kérdező kommentje:
Inszem fel sem merült a spermiogram után.Egyből lombikra mentünk.A feleségemmel nincs bajom.Rendes,normális.
2013. ápr. 3. 21:12
23/40 anonim válasza:
de amit kérdeztem válasszolj már lécci!hogy lenne több a spermaszám más nővel??
24/40 A kérdező kommentje:
Az nem lenne több természetesen.De hátha más be tudja fogadni mesterségesen.
2013. ápr. 3. 21:13
25/40 anonim válasza:
de mi a bajod a feleségeddel ami miatt elhagynád?Nem akarja többet megpróbálni a lombikot?
26/40 anonim válasza:
Azért egy lombik vagy egy inszem. után nagyon ritka a siker !
27/40 A kérdező kommentje:
Ha nem tud szülni nekem,akkor kell találnom valakit,aki igen.
2013. ápr. 3. 21:15
28/40 anonim válasza:
Jujj de gerinctelen vagy
Remélem a feleséged észbe kap és előbb elhagy, mint gondolnád
29/40 anonim válasza:
Addig nősülnél/válnál míg végre valamelyik terhes lesz?:)
30/40 anonim válasza:
Te jó ég, szegény feleséged jobban járna egy normális társsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!