Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, akinek...

Van köztetek olyan, akinek megjósolták, hogy abban a hónapban sikerül a baba?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem is megírhatnád :)

Nem hiszek elviekben az ilyesmiben, de azért majd meghülyülök a kíváncsiságtól :)

2013. ápr. 10. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Kb.Anno 13éve voltam egy dokinál már nem is tudom milyen doki akkor 12eft kért.Rá tett a fejemre vmi hütyüt

Gondoljak vmi szépre hol szeretnék most lenni,várt és megmondta hogy egy homokos tengerparton lovacskázom boldog vagyok,szabad!Így volt arra gondoltam.

Érzi látja rajtam hogy boldogtalan vagyok ebben a kapcsolatban,de a munkámban sikeres.

Elmondta hogy azt látja mutatta monitort h.villog a piros pont a vesémnél 16.éves koromban kihűlhettem felfázhattam.

Mondom neki akkoriban hideg vonaton jártam suliba lehetséges.Akkor mikor ez a vizsgálat volt akkor voltam 24.éves.Elmondta még azt is hogy nem tud pontosat mondani de látom a kék villogás nőgyógyászati gondot mutat 34.éves korom körül gondolni vél vmi.nőgyógyászati vmi nem jó dolgot.

Érdekes sajnos bejött másfél éve nem jön a kistesóka.

Akkor kaptam vmi két gyógyszert cseppet,ha vmi torokfájás vmi van hívjam mit szedhetek.2hónap múlva Arcüreg gyulladásom lett megakartak műteni.Hívtam ez van,míg átértem a ct.re éreztem vmi forróságot mondtam neki hogy félek,nem szeretném a műtétet.Erőt energiát küldött.

Szeretnék én is jósoltatni már ha igaz.Az én esetem is fura,de így történt én sem hittem benne.

Szeretném tudni esetleg mi vár rám-ránk de a rosszat vagy halált nem szeretném tudni!

Babát jósolni vagy szép dolgok érdekelnének!

2013. ápr. 10. 16:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Én 17 évesen voltam jósnőnél, aztán 20 évesen ugyanott. Mindkétszer azt mondta, két gyermekem lesz, egy fiú és egy lány.

Eddig van két fiam.

Úgy látszik, ez nem jött be.

viszont miután megszületett az első fiam, megint voltam nála. Akkor is azt mondta, lesz még egy lányom. Illetve azt is mondta, hogy egy közeli családtagom meg fog halni. Ez utóbbi bejött, mert pár héttel később apósom testvére meghalt.

Kb két hete voltam egy másik jósnál. (Az első eltávozott.)

Mondott jót is, rosszat is. Amint kiderül, hogy igaza volt-e, leírom, mit mondott és mi lett.

Hozzáteszem, hogy amit a jelenről és múltról mondott, mind úgy volt.

És ott voltam, amikor anyumnak is jósolt. Neki is mind igazakat mondott a múltról és jelenről. A jövőt meg majd meglátjuk.

2013. ápr. 11. 11:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Ha valakit érdekel, megírom, mi lett a vége.

Azt mondta, ebben a hónapban megfogan a kislányunk. Minden körülmény adott volt, mert kivételesen volt spontán mensim, hazajött a férjem külföldről és pont időben voltunk együtt. Volt ovulációm is, éreztem és pont 14 nappal később megjött.

Szóval nem jött be. De próbálkozunk tovább.

Ami rosszat mondott, még nem következett be.

2013. máj. 5. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!