Terhesség? Vagy más a gond?
Figyelt kérdés
dec 7től volt mensim. azután január, februárban semmi, voltam dokinal irt fel tabit (duphaston). ezután márciusban megjött 4.étől. tegnap kellett volna jönnie de semmi.a doki különben azt mondta hogy nincs semmi gond.
márc.27.-én volt ovum ezután 29,30,31,1-én voltunk együtt a párommal, szóval ovu után pár nappal. Ha volt ovum, akkor lehetséges hogy mégse jön meg a menzim? vagy ez így már azt jelenti hogy terhes vagyok ? kérem a válaszokat, tanácsokat ha már volt így valaki.(amúgy örülnénk a babának)
2013. ápr. 3. 18:28
1/1 anonim válasza:
Ha 27-én volt ovud, akkor utána 24 órig életképes a petesejt, tehát a 29től való együttlét nem valószínű, hogy megtermékenyített volna. Sajnos ez inkább ciklus gondnak látszik. Bár a reményt addig nem adjuk fel, amíg meg nem jön. Egy tesztet csinélnék a helyedben, de mondjuk csak 4 nap késés után, hogy biztosra menj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!