Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon lehet terhesség? Novembe...

Vajon lehet terhesség? November 11. én voltam barátommal, védekeztünk, és nem történt semmi gond.

Figyelt kérdés
Azonban később volt ujjazás is. Miután leszedte a gumit, rá kb 20 percre. Megtörölte a kezét, stb. Mondta is, hogy nem ment a kezére semmi (Olvasgattam utána, és valahol azt irta, hogy 20 perccel utána már enm lehet gond, valahol viszont azt, hogy igen). Mivel kezdő vagyok, és alapból ideges típus, ezért félek. 13. napra csináltam tesztet, negativ lett,3 nappal később megjött. Rendes volt, mint máskor. Kellene idegeskednem, vagy nem? Valamint, nem volt korai a teszt csinálás?
2012. dec. 1. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:
alapvető biológiai ismertetek nélkül nem kéne szexelni...
2012. dec. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!