Sikerülhetett? Többi lent
Figyelt kérdés
Nem élem már bele magam, de ápr. 24-én volt ovum, előtte és akkor is voltunk együtt. Tegnap este fájt a hasam és körbe alul az egész derekam, ilyen még sose volt, és reggelre még az amúgy is fent lévő hőm emelkedett 2 tizedet. 5-én kéne megjönnie. Viszont az a bizonyos beágyazódási vérzésem nincs. Akkor lehet baba, vagy inkább abba éljem bele magam, hogy megint megjön? Ma már nem fáj semmim.2013. ápr. 3. 11:04
1/4 anonim 

válasza:

Sajnos ez még nagyon kétesélyes. 2 nap már nem a világ, ki kell várni, és kiderül.
2/4 anonim 

válasza:

szia. gondolom márc 24 akart lenni :) hát szerintem ne éld bele magad, már nem kell sok hogy 5-e legyen. Ha nem jön meg akkor tesztelhetsz de ne őrítsd meg magad addig. Inkébb mindig gondolj arra hgoy úgysem most, és legalább még boldogabb leszel ha nem jön meg. dE ha beleéled magad minden hónapban akkor minden sikertelen hónapban csalódottan fogod nézni hogy már megint miért jött meg. Tapasztalatból mondom! De írj ha kiderült valami! szorítok!!!
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, márc. 24 :)
Köszi a válaszokat, akkor beleélem magam, abba, hogy ez a hónap is sikertelen :(
De a remény hal meg utoljára :)
2013. ápr. 3. 11:11
4/4 anonim 

válasza:

Az hogy nem volt beágyazódási vérzés nem jelent semmit! Nekem se volt, se most, se a lányommal. Várd ki ezt a pár napot!
8+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!