Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon sikerülhetett?

Vajon sikerülhetett?

Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtök este volt ovum(tojásfehérjés nyák), aznap este együtt voltunk. Másnap már nem volt olyan nyákom. Az utcsó pillanatban még sikerülhetett vajon?! Régóta próbálkozunk. Mikor teszteljek leghamarabb?
2012. okt. 18. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:
A nyákra sem lehet sokat adni nekem sosem volt ilyen nyákom azt hittem nincs pém, mégis terhes vagyok 14 hetes, kivánom hogy sikerüljön, aktus után 14 nappal tesztelhetsz akkor ki kell mutassa ha sikerült!
2012. okt. 18. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Esély megvan rá:)Szerintem 12 napnál előbb ne mert ha esetleg negatív,de csak a túl korai miatt akkor nagy lesz a csalódás!:)
2012. okt. 18. 11:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem szeretnék csalódni. 1-2napja érzékeny a mellbimbóm, meg görcsölget a hasam, de biztosan korai lenne a "tünet" mégha terhes is lennék..
2012. okt. 18. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!