Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyakran lehet megnézetn...

Milyen gyakran lehet megnézetni a TSH értékét?

Figyelt kérdés
Van olyan kikötés, h évente csak egyszer vagy bizonyos időszakonként ajánlott csak?

2013. ápr. 2. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Aki pajzsmirigy beteg annak ha nincs jól beállítva a gyógyszer vagy még a kezelés elején tart, akkor 3 havonta nézik. Ha jól van beállítva akkor 6 havonta.

Egyébként ha jó az érték (nem pajzsmirigy beteg az illető) akkor szerintem max. évente tartja egy orvos érdemesnek hogy megnézesse. Annyira nem is olcsó vizsgálat szóval csak panaszok esetén szokta bejelölni a háziorvos pl. csak úgy nem.

2013. ápr. 2. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Kismamaként pajzsmirigy túlműködésem volt. Az endokrinológus azt mondta h akkor lehet kövi vizsgálatot csinálni ha eltelt 31 nap.
2013. ápr. 2. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én fél éven át havonta nézettem, 31 napnak kell eltelnie két vérvétel között.
2013. ápr. 2. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:

1 vagyok pajzsmirgy túlműködésnél tehát amikor ALACSONY a tsh, nem tudom milyen gyakran lehet/kell/érdemes nézetni.

Alulműködésnél (nekem ez van) tudom hogy 2-3 hónál nem érdemes gyakrabban nézetni mert ez lassan reagáló hormon tehát nem olyan hogy ma beveszem és egy hét múlva már jók az értékek.

2013. ápr. 2. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem pajzsmirigy alulműködésem van.11 hetes terhes vagyok,és hiába tökéletes a tsh érték,akkor is havonta kellesz nézetnem egész terhesség alatt.
2013. ápr. 2. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor más a protokoll 1 voltam. Én is 11 hetes terhes vagyok egyébként:)
2013. ápr. 2. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Akinek alúlműködése van, az kapott rá gyógyszert? 3 feletti értékre kell gyógyszer?
2013. ápr. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!