Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok? 2...

Lehet, hogy terhes vagyok? 2 csíkos tesz de csak pár órára rá látszódott a 2. csík

Figyelt kérdés

2 tesztet csináltam az egyiken meg sem néztem 20 perc után , hogy mi van a másikat ott felejtettem a fürdőszobába és csak pár órával rá néztem rá újból mikor ki akartam dobni. Láttam, hogy 2 csík. De egy óra múlva jelent meg az tuti. Lehet baba?

14 hónapos kislány anyukája.

2009. szept. 20. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedben csinálnék új tesztet reggeli első vizeletből.

Én már csalódtam az időntúli + miatt.Inkább csinálj újat.

2009. szept. 20. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:

ha jól emlékszem árjuk is van írva hogy mennyit kell várni, leolvasod, aztán utána az is oda van írva hogy később mutqthat hamis eredményt.

Mikor leolvastad 1 csík volt nem?

Csinálj mégegyet reggel, aztán meglátod, de szerintem a pár óra bőven benne van a lejárt időn, lehet azért változott el

2009. szept. 20. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:

szerintem meg terhes vagy.!!nekem több barátnőm is volt így és mindenhol baba volt a dologban. ha nincs baba, akkor időn túl sincs HCG kimutatás a teszten, nem???űezt a hormont amit a teszt kimutat csak baba termeli. ennyi...

csinálj holnap reggel egy másikat és majd írj hogy mi eltt!

2009. szept. 20. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem. (Illetve ha igen, még nem mutatta ki a teszt.) Én már többször csináltam tesztet, időn túl mindegyiken látszódott halványan a 2. csík. Egyszer sem voltam terhes.
2009. szept. 20. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez 50-50 % , csinálnod kell egy új tesztet. Tapasztalat :S
2009. szept. 20. 20:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Csináltam másik tesztet halvány 2 csík
2009. szept. 22. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:
:)))
2009. szept. 22. 05:22
 8/10 anonim ***** válasza:
14.28-as vagyok: én mondtam!!!gratulálok!!!
2009. szept. 22. 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Gratula:))Boldog babavárást!
2009. szept. 22. 14:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!
2009. szept. 23. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!