Lehet, hogy terhes vagyok? 2 csíkos tesz de csak pár órára rá látszódott a 2. csík
2 tesztet csináltam az egyiken meg sem néztem 20 perc után , hogy mi van a másikat ott felejtettem a fürdőszobába és csak pár órával rá néztem rá újból mikor ki akartam dobni. Láttam, hogy 2 csík. De egy óra múlva jelent meg az tuti. Lehet baba?
14 hónapos kislány anyukája.
Én a helyedben csinálnék új tesztet reggeli első vizeletből.
Én már csalódtam az időntúli + miatt.Inkább csinálj újat.
ha jól emlékszem árjuk is van írva hogy mennyit kell várni, leolvasod, aztán utána az is oda van írva hogy később mutqthat hamis eredményt.
Mikor leolvastad 1 csík volt nem?
Csinálj mégegyet reggel, aztán meglátod, de szerintem a pár óra bőven benne van a lejárt időn, lehet azért változott el
szerintem meg terhes vagy.!!nekem több barátnőm is volt így és mindenhol baba volt a dologban. ha nincs baba, akkor időn túl sincs HCG kimutatás a teszten, nem???űezt a hormont amit a teszt kimutat csak baba termeli. ennyi...
csinálj holnap reggel egy másikat és majd írj hogy mi eltt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!