Lehet tőle terhes?
Tudom sok kérdés volt már ilyen, de 2 éves válaszokra nem alapozok.
Röviden és tömören szeretkeztünk barátnőmmel természetesen óvszerben de valamikor (nem tudom pontosan) elszakadt a gumi, nem vettük észre és tovább csináltuk idő előtt kihúztam és akkor vettem észre szerintetek lehet terhes ?
nagyon idegesek vagyunk, a menzesze e hét pénteken kell hogy megjöjjön mi tegnap este voltunk együtt.
Kioktatás jöhet, de csak ha értelmes válaszokat is írtok mellé. :(

Sajnos megvan rá az esély,hogy teherbe essen!
Ha nem akartok még gyereket,inkább menjetek el eseményutáni tablettáért!Különben,akár baba is lehet belőle!!!

nem akarom felborítani a hormonháztartását azt olvastam ezekről a szerekről hogy nagyon csúnyán elintézhetik az embert egy életre.
a menstruációs ciklusát, és a megszakítást figyelembe véve mennyi az esély rá hogy gyerek lehet belőle ?
Tudom hogy rosszabb ha kiderül a végén hogy terhes lett de nem akarom egy életre lenyomorítani ezekkel a szerekkel.

Nem mindenkinek borítja fel a hormonháztartását!!
Emiatt butaság lenne nem bevenni!Hidd el,rosszabbul jártok egy babával,főleg ha még fiatalok vagytok,és nem is szeretnétek.
Én is vettem be egyszer ilyen tablettát.
17 voltam,és kiszakadt az óvszer.
Nálam semmi gondot nem okozott,rendesen megjött utánna is!

Dehogy intézi el az embert egy életre!Ez butaság!
Semmi baja nem lesz tőle!!

Az esemeny utani atabletta az ovulaciojat, ha ebppen most lenn eltolja par napot, akkor mar nem lesznek az esetleg beerult spermiumok eletkepesek.
Ha mar megtortent az ovu az esemenyutani halottnak a csok, eppen ezertkell minel hamarabb bevenni..
Nem teszi tonkre, de egy gyerek garantaltan....
Amugy 35 % a statisztikak szernt, de szerintem 50....vagy igen vagy nem....
Kioktatasra nincs szukseg, mivel benne van a pakliban, hogy szakad az ovszer.
Nekem a parommal az elmult 3 evben elofordult, hogy kellett ovszer kiegeszitesnek a tabi melle, mindig szakadt, nem vagyunk tinik, hgy ne tudnank hasznalni, regen nem is volt gond, de elszoktunk tole, vagy nem tudom, de en is kivancsi lennek...
Amugy igaza van annak a valaszadonak, hogy 2 eve sem mukodott semmi maskepp mint ma....:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!