15. cn napon nem gond, hogy még nincs pozitív ovu tesztem?
Görbém:
36 napos a ciklusom. Volt már késői ovum, de most kissé aggódom. 3. hónapom a hőmérőzésben, végül is ezóta "nem jön" a baba.
Ma egész nap éreztem az apró szurkákat oda lent, de nem tudom már mire vélni a dolgokat.
Most délután kezdődött a vizes folyásom. Legalább is ekkor vettem észre.
Este csinálod a teszteket? Mert este kellene.
Nekem 31 naposak a ciklusaim, és legutóbb a 19. napon volt. Semmisem törvényszerű
Ebben a hónapban kezdtem el ovu tesztelni. Teszveszről rendeltem One Step nevű tesztet.
A tájékoztatóban (amit adtak hozzá) az volt, hogy minden nap egy időben teszteljek. Ez nálam délután 2 óra (ekkor tuti itthon vagyok).
Ráadásul azt írta, hogy a 12. cn naptól kezdjem a 36 cn ciklusnál a tesztelést.
Tudom, hogy 14 napot kell leszámolni vissza fele, de most már totál nem értem, hogy van-e értelme tesztelgetnem a 22. cn napig vagy nem?!
Plusz azt se értem, hogy miért esett le ennyire a hőm?!
Ja ér a tájékoztatón még annyi volt rajta, hogy mindennap reggel 10 és este 10 között teszteljek. Előtte 2 órával pedig egyáltalán ne igyak.
Ezt be is tartottam!
Eléggé halvány a csík, de ez legalább látszik megerőltetés nélkül. Az előzők egyáltalán nem látszottak, csak ha nagyon szuggeráltam.
De ugye ezek negatívak mind. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!