Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15. cn napon nem gond, hogy...

15. cn napon nem gond, hogy még nincs pozitív ovu tesztem?

Figyelt kérdés

Görbém:

[link]

36 napos a ciklusom. Volt már késői ovum, de most kissé aggódom. 3. hónapom a hőmérőzésben, végül is ezóta "nem jön" a baba.

Ma egész nap éreztem az apró szurkákat oda lent, de nem tudom már mire vélni a dolgokat.

Most délután kezdődött a vizes folyásom. Legalább is ekkor vettem észre.

2013. márc. 31. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
36 napos ciklusnál nem a 22. nap környékén kellene lennie az ovudnak???
2013. márc. 31. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Este csinálod a teszteket? Mert este kellene.

Nekem 31 naposak a ciklusaim, és legutóbb a 19. napon volt. Semmisem törvényszerű

2013. márc. 31. 20:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Ebben a hónapban kezdtem el ovu tesztelni. Teszveszről rendeltem One Step nevű tesztet.

A tájékoztatóban (amit adtak hozzá) az volt, hogy minden nap egy időben teszteljek. Ez nálam délután 2 óra (ekkor tuti itthon vagyok).

Ráadásul azt írta, hogy a 12. cn naptól kezdjem a 36 cn ciklusnál a tesztelést.

Tudom, hogy 14 napot kell leszámolni vissza fele, de most már totál nem értem, hogy van-e értelme tesztelgetnem a 22. cn napig vagy nem?!

Plusz azt se értem, hogy miért esett le ennyire a hőm?!

2013. márc. 31. 20:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Ja ér a tájékoztatón még annyi volt rajta, hogy mindennap reggel 10 és este 10 között teszteljek. Előtte 2 órával pedig egyáltalán ne igyak.

Ezt be is tartottam!

2013. márc. 31. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ovu előtt leeshet a hő. Persze nem törvényszerű, de lehet ez az ok a hőcsökkenésre. Halványka vonalkád van azért? Szerintem tarts ki! Hosszabb ciklusnál az ovu is kitolódik! A napokban hátha pozi lesz! Megy a drukk! :)
2013. márc. 31. 22:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Eléggé halvány a csík, de ez legalább látszik megerőltetés nélkül. Az előzők egyáltalán nem látszottak, csak ha nagyon szuggeráltam.

De ugye ezek negatívak mind. :(

2013. ápr. 1. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen ovutesztet használsz?
2013. ápr. 3. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!