Késhet-e ennyut a menstruációm?
Figyelt kérdés
Van egy 20 éves barátom, öt év különbség van köztünk. Szilveszterkor nálunk aludt, szeretkeztünk, nekem épp megvolt, de természetesen védekeztünk, nekem ő volt az első. Azóta voltunk együtt nem egyszer és a menstruációm 1-2-3nap késéssel mindig megjött. Március elején voltunk együtt utoljára és nekem az előtt 1(!) nappal maradt abba a vérzésem. Védekeztünk rendesen, baleset nem történt, viszont egy pillanatra berakta gumi nélkül, de azonnal kivette és felhúzta az óvszert. Most a 36.nap és még mindig nem jött meg. Rengeteget stresszel emiatt, sokszor kerül szóba, kezdek én is aggódni. Lehetek terhes vagy késhet a stresszelés miatt? Vegyek tesztet? Beszélnem kéne egy orvossal vagy az anyukámmal?2013. márc. 31. 18:06
1/14 anonim válasza:
Mi a retkes ...............................ért kell taknyos 15 évesen szexelni? Nagylánynak érzem magad tőle???
Amúgy igen, ha eddig rendszeres volt, most meg nem, simán lehetsz terhes.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem-nem leszek ettől nagylány és nem is érzem magam annak.
Köszönöm a válaszod :)
2013. márc. 31. 18:15
4/14 Kondor Judit válasza:
Az első válaszolónak üzenem,a mai világba trendi ha valaki 15 évesen szűz!!!Még jó,hogy nem 10évesen nem sexelt!!!!!!!!!!!!!!
5/14 anonim válasza:
Mindenek előtt vegyetek egy tesztet. A mensid késhet az idegesség miatt is, meg azért is, mert nem állt még be az állandó ciklusod. Ha szexeltek, akkor egy pillanatra se rakja be gumi nélkül, mert ilyen rettegés a vége. Ha szerencsétek van, és nem vagy terhes, akkor tessék megtanulni, és alkalmazni is a normális védekezést. Attól, hogy egy pillanatra rakja be, te nem csak egy pillanatra lehetsz terhes, hanem 100%-ig. Ha mégis úgy alakult, hogy teherbe estél, akkor mindenek előtt anyukáddal beszélj. Nélküle úgysem tudsz semmit tenni, akár megtartanád, akár elvetetnéd. Sok szerencsét!
6/14 anonim válasza:
15evesen meg nem szexeltem :) 27 vagyok es a parom volt az elso. Mindig vedekeztunk nehogy nem kivant terhesseg legyen belole, most mar nem vedekezunk, de csak mert Babat szeretnenk. Legalabb a 20eves fiunak lehetne annyi esze h nem dugja be gumi nelkul a malnasba :/ nagyon drukkolok h ne legyel terhes, ne ertsd felre Ti meg nem vagytok ra felkeszulve semmilyen teren, az abortusz meg tonkre tenne lelkileg :/ ezek utan vedekezzetek, anyuddal menj el nodokihoz irass gyogyszert, ha a baratodban nem bizhatsz...
7/14 A kérdező kommentje:
Kicsit több mint egy éve vagyunk együtt, így azt hiszem, hogy kicsit érthető, hogy megtörtént az első szex.
Bízhatok benne teljes mértékben, először történt ilyen.
Én is remélem, köszönöm, hogy válaszoltatok :)
2013. márc. 31. 19:57
8/14 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, ha még nem akartok gyereket, és rendesen védekeztek, mi a francnak kell kisérteni a sorsot és óvszer nélkül ha csak egy percre is berakni???Ezt mondja el nekem valaki...
9/14 anonim válasza:
Nem irtal annyi elozmenyt :) okes hancurozzatok hisz az jo dolog :) de tenyleg vigyazzatok. Es inkabb szedj tabit az a biztosabb ;)
10/14 anonim válasza:
Persze tesztet csinaljatok :) jobb tudni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!