Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor fogant a baba véleményet...

Mikor fogant a baba véleményetek szerint?

Figyelt kérdés

Menstruáció összevissza, nem rendszeres, de um: január 6.

Márc. 11-én uh eredmény: crl 23 mm, jó szívműködés 9 hetes terhesség.

Teherbeesésre 2 időpont lehetséges : január 21.

Vagy lehetséges e hogy csak február 1.? Tehát az uh. -n csak 7 hét 3 nap de ennyire rosszul mérték?

2013. márc. 31. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez inkább január 21 lesz, mert ha a február egyet veszed, es ott elvileg 7 het 3 napos lennél, akkor a crl csak 12 mm körül lenne, ami szinte fele a 23nak, es ennyire sokat azért nem mernek el, max 1-2 mmt.
2013. márc. 31. 13:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így gondolom így elsőre. Nem rólam van szó egyébként.
2013. márc. 31. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha másodjára gondolnád, akkor is nagyjából így lenne!:D
2013. márc. 31. 16:34
 4/10 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem itt meg nem akarok hülyeségeket beszélni.

Nekem van 3 gyerekem már, van egy barátnőm aki 29 éves elég szabad életet él, és elvileg mindenféle nőgyógyászati gondjai is vannak és azt gondolja nem eshet teherbe ezt is mondták neki. Most összejött pár hónapja egy normálisnak tűnő hapsival ( a sok mellényúlása után) de közben vmi céges bulin összegabalyodott vmi előző pasijával.

Persze ahogy az a nagykönyvben meg van írva MOST persze babás lett (korábban egy korábbi párjával évekig próbálkoztak és nem jött össze a baba).

És most volt uh-n márc. 11-én és ekkorának mérték a babát. Ő váltig bizonygatja hogy febr.1 volt együtt az új pasival és BIZTOS attól van a gyerek, már el is mesélte neki. Én mondtam neki hogy hát nem tudom, szerintem közel 2 hetet nem mérnek félre.

De ő váltig mondja hogy igen mert ilyenkor egy két centi ide vagy oda simán elmérhető mert most mi az a 9-10 mm stb..

2013. márc. 31. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem van két gyerekem, tehát nem tapasztalat nélkül válaszoltam. Én úgy gondolom ennek ellenére is, h január 21 a dátum, es a normalistol van a gyerek. Amúgy nem értem: inkább a Ceges manussal szeretne lenni? 1-2 cmet nem hiszem, h elmernek! Es akkor elvileg a normális pasival nem is szexelt január 21 es február 1 között?

De fura nők vannak...:-/

2013. ápr. 1. 07:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, ujra néztem, persze, h az új pasit akarja!
2013. ápr. 1. 07:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem...jan.21 volt az ominózus buli, febr. 1 az új pasi akivel hónapok alatt most feküdt le először...

Sajnálom amúgy így úgy tűnik mekkora céda pedig csak huszonéves végén lévő fiatal nő aki csalódott sokat keresi az igazit de közben dolgozik, bulizik szóval nem azt mondom hogy én is így tennék, csak most nem tudom mi a fenét fog kezdeni...

2013. ápr. 1. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Gondolom, elhiteti a normális pasival, h tőle terhes, es élnek, ameg meg nem halnak!

Azért mindenképpen gaz, egy 29 éves nő mar nem tini, miért nem védekezett, ez így nagyon felelőtlen dolog volt! Mindegy, o tudja!

2013. ápr. 1. 12:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát meredek...bármikor kiderülhet...meghát így élni, na mindegy engem most ez a része érdekelt hogy a terhesség elején létezhet e 1 cm félremérés tehát amit írtam hogy 23 mm de valójában az még nincs 9 hetes..
2013. ápr. 1. 13:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hetesen volt 10 mm, ha február elsején fogant volna neki, akkor március 11en valami hasonló meretunek kene lennie. Bár két egyforma terhesseg nincsen, es lehet, h elmertek 1 cmert, de sztem 98%, hogy nem.
2013. ápr. 2. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!