Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki mondana véleményt a...

Valaki mondana véleményt a görbémröl!? Tüneteim:Görcsök, sürübb vizelés, étvágy növekedés, siros hangulat. Mikor csináljak egy tesztet? Holnap korai lenne? 2. án-3. án kellene megjönnie! A válaszokat köszi elöre is!

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 31. 10:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Mi a párommal 2éve probáljuk összehozni a bébit.Eddig volt egy szerintem koraivetélésem,2 hetet késet akkor.

Remélem most nem ez lesz!Meglátom mi lesz ebböl a barnázásbol...ha nem jön meg rendesen akkor csinálok egy másik tesztet!

Remélem a gólya kopogtat,nem a piros...

Mindenkinek kivánom hogy sikerüljön a csoda!:)

2013. ápr. 3. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy korai vetélésem, 5 hetesen egyik nap megjött és ennyi volt. Mentem orvoshoz, de már semmit nem látott a babából. Szépen kitisztultam nem kellett műszeres befejezés. Most megint babát várok és 6 hetesen elkezdtem barnázni 7 hetesen vérezni. Gyorsan adtak bogyókat és most itthon fekszek, de a baba jól van. Ha jól emlékszem külföldön élsz, de ha van lehetőséged és volt egy picike +teszted akkor fel kellene keresni a dokit mert most még tudnak adni bogyót, hogy megmaradjon a baba. (Barnázásra Rutascorbin-t kaptam ez vény nélküli)
2013. ápr. 4. 07:49
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válasz!Nagyon rendes töled!

Sajnos a piros kopogott,már megint. :( A höm a béka feneke alatt volt reggel 36.0,és most rendesen megvan.

Igen németben mamasziterkedek,nehezet emelek,nem tul jo.

Ha hazaérek kérek a dokitol egy átjárhatoságit. Másra már nem tudok gondolni...

Párommal voltunk vizsgálaton ,nála minden okés,Hálistennek!

Velem van a gond,a görbém alapján volt pé,de még sem jött össze..jol látom?Nem tudom aki ért jobban hozzá javitson ki!

Egyelöre "élvezem" a piros napokat....és következö honapba ismét probálkozunk,remélem sikerrel.

MIndenkinek mielöbbi gólyát kivánok!:)

2013. ápr. 4. 09:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolom!

Amit leirtál én is hasonlot tapasztaltam,ugy fél éve.Ezért csináltam most egy tesztet is ,de feleslegesen.Nagyon szeretnénk biztos ezért nem jön nekünk!

Remélem nálad minden rendbe lesz a babáddal! Jo egészséget,boldogságot kivánok nektek.:)

2013. ápr. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!