Valaki mondana véleményt a görbémröl!? Tüneteim:Görcsök, sürübb vizelés, étvágy növekedés, siros hangulat. Mikor csináljak egy tesztet? Holnap korai lenne? 2. án-3. án kellene megjönnie! A válaszokat köszi elöre is!
Köszi a választ!
Mi a párommal 2éve probáljuk összehozni a bébit.Eddig volt egy szerintem koraivetélésem,2 hetet késet akkor.
Remélem most nem ez lesz!Meglátom mi lesz ebböl a barnázásbol...ha nem jön meg rendesen akkor csinálok egy másik tesztet!
Remélem a gólya kopogtat,nem a piros...
Mindenkinek kivánom hogy sikerüljön a csoda!:)
Köszi a válasz!Nagyon rendes töled!
Sajnos a piros kopogott,már megint. :( A höm a béka feneke alatt volt reggel 36.0,és most rendesen megvan.
Igen németben mamasziterkedek,nehezet emelek,nem tul jo.
Ha hazaérek kérek a dokitol egy átjárhatoságit. Másra már nem tudok gondolni...
Párommal voltunk vizsgálaton ,nála minden okés,Hálistennek!
Velem van a gond,a görbém alapján volt pé,de még sem jött össze..jol látom?Nem tudom aki ért jobban hozzá javitson ki!
Egyelöre "élvezem" a piros napokat....és következö honapba ismét probálkozunk,remélem sikerrel.
MIndenkinek mielöbbi gólyát kivánok!:)
Utolsó válaszolom!
Amit leirtál én is hasonlot tapasztaltam,ugy fél éve.Ezért csináltam most egy tesztet is ,de feleslegesen.Nagyon szeretnénk biztos ezért nem jön nekünk!
Remélem nálad minden rendbe lesz a babáddal! Jo egészséget,boldogságot kivánok nektek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!