Mire számítson az ember, ha a terhesség kezdetén túlsúlyos?
Figyelt kérdés
2008. jún. 11. 14:55
11/15 A kérdező kommentje:
köszönön szépen a nyugtató válaszokat,aranyosak vagytok. én alapból mindig fogyókúrázok:) nem a doki mondta,mert még nem vagyok terhes (sajnos) . 6 hónapja próbálkozunk! most adtam le 6 kg-ot,és remélem mire sikerül még több is le fog menni! de persze ha sikerül a baba,akkor ő lesz az első szempont! mégegyszer köszönök mindent! mindenkinek szorítok én is!
2008. jún. 11. 15:31
12/15 anonim válasza:
igazábol a terheség alatt is ha teherbe esel diétáznod kell. ami ha most normálisan diétázol hasonló lesz.
igazábol akkor is sokszor éhezned kell de amit beviszel teljesértékü legyen, könnyen emészthetö, vitaminban ásványi anyagokban teljes.
13/15 anonim válasza:
Szia!
Én 26 éves leszek, 168cm, 92 kg, és 12 hetes terhes boldog kismama! Nekem eddig soha nem szólt semmit sem a dokim, sem pedig a védőnőm sem, hogy van rajtam bőven túlsúly.
Eddig még nem híztam semmit, dőt kevesebb is vok egy picit, mert pár napja hasmenésem van. :))
14/15 A kérdező kommentje:
szió! köszönöm a válaszod! akkor boldog babavárást neked. lehet hogy eddig azért se jött össze,mert mindig ezen görcsöltem. de akkor így már megnyugodtam! elsőre összejött nektek?
2008. jún. 11. 15:55
15/15 anonim válasza:
Te lányzó! Ne fogyizz, mert olyankor nincs peteérés, hiszen a szervezet azt érzi, hogy nem tudna mégegy életkét megtartani ha nincs táapnyag! Én 164 vagyok és 78 kg, túlsúlyos. Amióta babát szeretnénk eszembe se jut fogyózni, nehogy ne legyen peteérés. :-) Szóval csak lazán, mozogj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!