Egy férfi mivel tud védekezni, a nő teherbeesése ellen? De itt ne a megszakításra és az óvszerre gondoljatok!
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 11:39
11/19 anonim válasza:
Mi az hogy próbálkoztatok?Mivel?Ha most meg mégis védekeztek?Most akartok gyereket vagy nem?Ha nem akarsz akkor szedj Te gyógyszert sajna a pasik agyában nem hiszem hogy mindig az járna hogy bevettem a bogyót :)Ezért jobb nekünk szedni.
12/19 A kérdező kommentje:
nem nem védekezünk. de lehet csak dühből mondta mert egy picit összekaptunk
2013. márc. 28. 11:54
13/19 anonim válasza:
11es vagyok,ne haragudj de hány évesek vagytok?Ilyen hozzáállással szerintem ne is tervezzetek gyereket,mi az hogy összevesztetek kicsit és akkor most nem csinál neked babát?vagy mi?
14/19 anonim válasza:
Ha ilyen a hozzáállása, akkor ő még nem is akar gyereket. Amúgy szerintem férfiaknak nincs gyógyszer, csak az elköttetés akadályozza a terhességet ebben az esetben. Az meg, hogy előtte maszturbált volna, még nem azt jelenti, hogy nem jöhet össze így is a baba.
15/19 anonim válasza:
És ha szerzett fogamzásgátlót és beletette a kajádba minden nap?
17/19 anonim válasza:
Találkoztál spermiumokkal? Talán megjátszotta. Ritka, de lehetséges.
18/19 anonim válasza:
elköttette magát de én is hallottam olyan fogamzásgátlorol amit a férfi szed de tapasztalatom nincs rolla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!