Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merckformin-szedők, szerintetek?

Merckformin-szedők, szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kezdtem el szedni a Merckformin 500-as napi 3-szor. A mensmentisben írták fel IR-re (vagyis IGT-re). Az utolsó 4 hónap ciklus hosszaim: 28, 31, 29, 33 nap voltak, peteérésem mindig van.

Most 35 napra jött meg! Már azt hittem sikerült teherbe esnem, de most megijedtem, hogy életem leghosszab ciklusa volt ez. Egyébként mensi előtt enyhén barnázni szoktam, meg fájnak a cicijeim, de most semmi. Tehát ezen segített a Merckformin.

Szerintetek szólnom kéne a Mensmentisben, hogy hosszabb lett a ciklusom? Csak 2 hónap múlva kellene visszamennem kontrollra, de ha nekem nem jó a Merckformin, akkor nem pazarolnám az időt. Szerintetek?

2013. márc. 28. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérhetsz az orvosodhoz távkonzultációt, ha jól emlékszem 3 ezer forint és megkérdezheted tőle ezt. Ne hagyatkozz laikusokra ezügyben. Szerintem beszélj az orvosoddal! (én is ezt tettem nemrég más ügyben, még aznap választ is kaptam :)
2013. márc. 28. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Szrintem ez nem annyira komoly gond. Idő amíg beáll. A 35 nap még pont normális. A barnázás elmaradása megs zerintem jó jel, mert az sárgatest elégtelenséget is jelezhet.
2013. márc. 28. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!