Merckformin szedők válaszát várom nagyon! Mielőtt elkezdted szedni, volt pecsételő vérzésed? És amióta szeded ez módosult?
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 14:44
1/7 anonim válasza:
Szia! Nekem nem volt sem előtte, sem utána pecsételésem.
Viszont ha véletlenül elfelejtem bevenni iszonyatos szédülés tör rám. 29 a referencia felső határa és nekem 34 volt az insulinom, előtte semmi panasz, csak vérvételből derült ki, tehát semmi ok nem lenne rá.
Neked mennyi az insulin szinted?
2/7 anonim válasza:
Szia! Én két éve szedem és nekem sem volt pecsételő vérzésem. Pont a gyógyszer állította helyre a mestruációmat.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem 149 az inzulinom. És van pecsételés. És késik, pedig most nem is próbáltuk a babát. Eddig 28 napos volt a ciklusom.
2008. dec. 26. 17:57
4/7 A kérdező kommentje:
Jó, most 18. napon volt a peteérésem, de akkor is ma kellett volna megjönnie. Görcsölök de semmi. Mi lehet ez vajon?
2008. dec. 26. 18:04
5/7 anonim válasza:
Szia! A második válaszoló vagyok. És mióta szeded a merckformint? Ha együtt voltatok a peteérésed napján akkor esély van a babára. Szerintem vegyél tesztet! Írjál hogy mi lett az eredmény!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem voltunk se előtte se utána együtt. Ma láttam valami kis piros szerűt a wc papíron, gondolom megjön végreé
2008. dec. 27. 20:07
7/7 A kérdező kommentje:
Nem pecsételgettem, ma megjött rendesen. Merckformin előtt 3-4-5 napig is csak barnázgattam! Ezek szerint hat a gyógyszer. :-D
2008. dec. 28. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!