Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terheléses vérvétel előtt...

Terheléses vérvétel előtt másfél órával 15 percig rágóztam befolyásolhatja a vérvételt? Ha igen mennyire?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Bár elvileg cukormentesek ezek a mai rágók, de én nem tudom biztosan.. lehet, hogy befolyásolja.., de szerintem nem azért mert cukor van benne, hanem azért (egyszer hallottam, de lehet, hogy nem pontos az info), hogy mikor rágózol, a tested azt hiszi, hogy eszel, ezért inzulint kezd termelni.. na hát ez már jobban befolyásolhatja az eredményt!
2013. márc. 27. 14:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért szerintem nem kell ennyire aggódni ilyeneket, ezen nem múlhat józan ész szerint.
2013. márc. 27. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!