Fogamzásgátló mellett teherbeeshetek e h rendszertelenül szedtem az utobbi időben?!
az utobbi 3mensesem elég érdekes volt... utobbi 2 alkalommal nagyon kevés 2-1 napig tartott, nem is mondanàm vérzésbek, inkább barnás folyás, az 5 6 nap helyett, de a az utobbi 5 napig tartott majd kihagyott egy napot es meg egy nap lett belole...ez az utobbi furcsa erzessel is jart eros alhasi gorcsokkel, ami nem szoktam igy gyogyszer mellett. miutan elmult kb egy hétre rá hanyinger fogott el majd estere rohantam is a wc.re. A szagok irritaltak nagyob, néha kesernyés ízt érzek a számban... csináltam 2 x-epil terhességi tesztet, ami negatív lett...
faradekony vagyok, mostanaban mar este 7orakkor elfaradok es el is alszom. ugy erzem felszedtem vagy 4-5 kg.. a hasam alja is olyan mintha megnott vna, a hajam eszeveszetten elkezdett hullani, surun faj a fejem is, bar lehet h ez a remek idő miatt van...
mostanra elmult a hanyinger bar neha elofordul, de ez mar lehet h csak azert erzem mert bekepzelem... kb 4napja csinaltam megegy tesztet az is negativ lett... nem ertem, sok tunet es megis negativ.... lehetséges h rosszulcsinalom a tesztet? mert en a tesztet elsot reggeli vizeletbol csinaltam, majd egyet napkozbe, kovetkezot este... vagy lehet megkell varnom h elfogyjon a gyogyszer? es akkor tesztelni?
orulnénk a babának...legbelül reménykedem benne h ha megvarom a gyogyszer veget akkor talan pozitiv lesz...
szerintetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!