Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló mellett teherbee...

Fogamzásgátló mellett teherbeeshetek e h rendszertelenül szedtem az utobbi időben?!

Figyelt kérdés

az utobbi 3mensesem elég érdekes volt... utobbi 2 alkalommal nagyon kevés 2-1 napig tartott, nem is mondanàm vérzésbek, inkább barnás folyás, az 5 6 nap helyett, de a az utobbi 5 napig tartott majd kihagyott egy napot es meg egy nap lett belole...ez az utobbi furcsa erzessel is jart eros alhasi gorcsokkel, ami nem szoktam igy gyogyszer mellett. miutan elmult kb egy hétre rá hanyinger fogott el majd estere rohantam is a wc.re. A szagok irritaltak nagyob, néha kesernyés ízt érzek a számban... csináltam 2 x-epil terhességi tesztet, ami negatív lett...

faradekony vagyok, mostanaban mar este 7orakkor elfaradok es el is alszom. ugy erzem felszedtem vagy 4-5 kg.. a hasam alja is olyan mintha megnott vna, a hajam eszeveszetten elkezdett hullani, surun faj a fejem is, bar lehet h ez a remek idő miatt van...

mostanra elmult a hanyinger bar neha elofordul, de ez mar lehet h csak azert erzem mert bekepzelem... kb 4napja csinaltam megegy tesztet az is negativ lett... nem ertem, sok tunet es megis negativ.... lehetséges h rosszulcsinalom a tesztet? mert en a tesztet elsot reggeli vizeletbol csinaltam, majd egyet napkozbe, kovetkezot este... vagy lehet megkell varnom h elfogyjon a gyogyszer? es akkor tesztelni?

orulnénk a babának...legbelül reménykedem benne h ha megvarom a gyogyszer veget akkor talan pozitiv lesz...

szerintetek??

2013. márc. 27. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha meg a párod is benne lenne akkor meg miért nem hagyod abba a gyógyszer szedését? Mert ezzel meg is fogod őrjíteni magad, hogy esetleg beképzeled hogy terhes vagy, és közben meg a tabletta véd annyira hogy nem fogsz teherbe esni. Amit egyébként a kérdésedben írtál hogy az utóbbi három menzeszed összevissza volt meg hogy hányinger meg hullik a hajad meg a plusz kilók azok lehetnek hormonális gondok is. Fiam születése után el kellett mennem pajzsmirigy vizsgálatra mert úgy hullott a hajam hogy megijedtem hogy ha így folytatódik kopasz leszek. Persze magasabb is lett a Tsh-m :( és híztam is én is. Szóval szerintem ezt a részét egy vérvétellel ellenőríztethetnéd, de mondhatod a dokidnak hogy gyanakszol terhességre is, akkor csináltat olyan vizsgálatot is, és akkor legalább megtudod hogy mi a helyzet. Mikor akarsz tesztelni?
2013. márc. 29. 10:09
 12/12 anonim válasza:
szia :D végül kiderült mi volt a probléma? :D
2020. febr. 3. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!