10. dpo-n fehér csíkos a tesztem. Akkor már nem is lesz baba?
Én látom a fehér csíkot, tesztelj a hétvégén legközelebb, bármi lehet belőle!
Drukkolok!
Ma csináltam még egy tesztet csak kíváncsiságból, de ugyan az lett. Ez is facelle volt és fehér csíkos lett.
Tudom, hogy ez negatív és el is szomorodtam tőle. Szerintetek még lehet pozitív? Azt már sejtetnie kéne nem?
Ne izgulj, lehet. csinálj x-epilt holnap reggeli első vizeletből. Drukkolok neked!
Majd írd meg mi lett, ha tudsz képet is tegyél!:)
Sajálom, hogy megjött. Teljesen átérzem a fájadalmadat. 8 éve érzem ezt hónap végén :(
A fehér csík sosem lesz baba (nem akartam ezzel fájdalmat okozni, hiszen annyira bíztál benne)
Sajnos már nem is tudunk tovább próbálkozni, mert van egy csodaszép majdnem 3évesem és szeptemberben vissza kell mennem dolgozni. Már 7hónapja próbálkozunk, sajnos sikertelenül. Nagyon bíztam ebben a hónapban de hát így hozta az élet. Most lesz egy/másfél év szünet aztán majd újra ringbe szállunk :)
Sok sikert neked, remélem mihamarabb anyai örömök elé nézhetsz. Kívánok neked minden szépet :)
Még ne add fel, próbáljátok, sikerülni fog!
Nagyon drukkolok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!