Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10. dpo-n fehér csíkos a...

10. dpo-n fehér csíkos a tesztem. Akkor már nem is lesz baba?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy ha csak a csík helye látszik (fehércsíkos) a teszten abból nem igazán lesz már szines csíkocska. Ez igaz? Vannak tapasztalatok? Reménykedhetek még?
2013. márc. 27. 11:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem nagyon értem, mi az a fehér csík. nincs fotó? mindenesetre, ha nem rózsaszín, az negatív DE a 10. dpo-n nagyon korán teszteltél!!
2013. márc. 27. 11:16
 2/17 A kérdező kommentje:

A teszten csak egy fehér csík látszódik a tesztvonal helyén. Ott kellene lennie a második csíkocskának :(

Már nagyon türelmetlen vagyok, és olvastam hogy többeknek lett 9-10dpon pozi tesztjük. Gondoltam tezsek egy próbát én is :(

2013. márc. 27. 11:21
 3/17 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy mi az a fehér csíkos teszt...szerintem ha egy tesztet jól megnézel, még mielőtt használnád, és nagyon rázoomolsz, akkor mindegyiken látszik a csík helye. Tehát szerintem ez baromság.

A 10. dpo korai, én a 11.-nél tartok, és már alig bírom a várakozást :) Hétvégén tesztelek majd, szerintem szombaton vagy inkább vasárnap, ha addig kibírom :) Pozi tesztet kívánok neked, majd írd meg, hogy mi lett az eredmény! ;)

2013. márc. 27. 11:22
 4/17 anonim ***** válasza:
Sajnos már nem egyszer jártam úgy, ahogy Te. gyönyörűen ott volt a fehér csík a második vonal helyén, de nem lettem babás :(
2013. márc. 27. 11:22
 5/17 anonim ***** válasza:
Jah, azt nem írtam, hogy szerintem te is bírd ki valahogy hétvégéig :)
2013. márc. 27. 11:23
 6/17 A kérdező kommentje:

Mostmár biztosan nem tesztelek csak ha kimarad :(

Olyan rossz ez a csalódottság. Gondoltam bizti örülhetünk mert már a harmadik reggel hogy erős hányingerem van. Persze szedem az L-thiroxint és lehet, hogy attól?????

Olyan rossz ez a bizonytalanság!

2013. márc. 27. 11:31
 7/17 anonim ***** válasza:
hát figyu, nekem a 10-11.-en lett pozi, de ikrek. szóval ez aztán nem törvényszerű és nem is jelent semmit!
2013. márc. 27. 11:44
 8/17 anonim ***** válasza:

tedd fel ide a fotóját és megnézzük. korán csináltad a tesztet, de nekem soha még fehér csík sem volt mikor nem voltam terhes.ebből bármi lehet. fotózd le és megnézzük.

2 kisfiú anyuja

2013. márc. 27. 12:01
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyire látszik jól mert nem tudtam világosabban fényképezni. Egyértelmüen negatív, azt tudom. Csak azért tettem fel, hogy lássátok miről beszélek :)

Ebből lehet még pozitív????

[link]

2013. márc. 27. 12:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Én nem látok fehér csíkot (illetve ha nagyon akarom, akkor akár 3-4 fehér csíkot is látok, de élénk a fantáziám). Szerintem ez negatív, de ne keseredj el, nagyon korán teszteltél, még lehet hogy terhes vagy.
2013. márc. 27. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!