10. dpo-n fehér csíkos a tesztem. Akkor már nem is lesz baba?
A teszten csak egy fehér csík látszódik a tesztvonal helyén. Ott kellene lennie a második csíkocskának :(
Már nagyon türelmetlen vagyok, és olvastam hogy többeknek lett 9-10dpon pozi tesztjük. Gondoltam tezsek egy próbát én is :(
Én sem értem, hogy mi az a fehér csíkos teszt...szerintem ha egy tesztet jól megnézel, még mielőtt használnád, és nagyon rázoomolsz, akkor mindegyiken látszik a csík helye. Tehát szerintem ez baromság.
A 10. dpo korai, én a 11.-nél tartok, és már alig bírom a várakozást :) Hétvégén tesztelek majd, szerintem szombaton vagy inkább vasárnap, ha addig kibírom :) Pozi tesztet kívánok neked, majd írd meg, hogy mi lett az eredmény! ;)
Mostmár biztosan nem tesztelek csak ha kimarad :(
Olyan rossz ez a csalódottság. Gondoltam bizti örülhetünk mert már a harmadik reggel hogy erős hányingerem van. Persze szedem az L-thiroxint és lehet, hogy attól?????
Olyan rossz ez a bizonytalanság!
tedd fel ide a fotóját és megnézzük. korán csináltad a tesztet, de nekem soha még fehér csík sem volt mikor nem voltam terhes.ebből bármi lehet. fotózd le és megnézzük.
2 kisfiú anyuja
Nem tudom mennyire látszik jól mert nem tudtam világosabban fényképezni. Egyértelmüen negatív, azt tudom. Csak azért tettem fel, hogy lássátok miről beszélek :)
Ebből lehet még pozitív????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!