Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 22-én kellett volna megjönnie,...

22-én kellett volna megjönnie, de még nem jött meg. Csináltam egy 25ös x-epil tesztet, de negatív, néha görcsölgetek, meg van egy kis szúrka, de mensinek egyébként jele sincs. Mostmár biztos, hogy ez nem baba? Valami mástól késhet?

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Dehogy biztos. Még simán lehetsz terhes.

Miért nem ismételed meg a tesztet?

2013. márc. 25. 17:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi,az kimaradt,ma csináltam és negatív lett.Annyira el vagyok már keseredve...
2013. márc. 25. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Amíg nem jön meg, addig van rá esély, hogy terhes lehetsz. Megtörténhet, hogy később volt peteérésed, mint lenni szokott, vagy amivel te számolsz, és ehhez képest korai a teszt. 2-3 nap múlva reggeli pisiből ismételd meg. Ha akkor is negatív, és vérzés sincs, akkor doki.

Azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy ha nagyon nem szeretnéd, hogy megjöjjön, az is odébb tudja tolni néhány nappal a mensi időpontját.

2013. márc. 25. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!