Lehetek terhes ha a barátom kezén előváladék (de lehet sperma is) volt de csak a hüvelyem bejáratát simogatta?
Figyelt kérdés
Nem nyúlt be,csak kívűlről.Tudom,hogy hülyeség volt,nem fogok ilyet csinálni többet.De légyszíves írjátok meg!2009. szept. 17. 21:12
1/9 anonim válasza:
igen, de minimális az esélye.
az relatív, hogy mennyire van kint vagy bent és elég egy kis fickónak ügyesnek lennie, már megvan a baj.
de nem jellemző, az viszont igen, hogy sok tini tesz fel ilyen kérdést...
2/9 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,h sok ilyen tini van.
Nem volt bent az ujja egyáltalán!Ez biztos.Ugyanis szűz avgyok,és megéreztem volna az tuti.Csak kívűlről sogatta.Úgy?
2009. szept. 17. 21:17
3/9 A kérdező kommentje:
simogatta*.
LÉgyszíves írjatok!
2009. szept. 17. 21:18
4/9 anonim válasza:
Szinte majdnem biztos, hogy nem vagy terhes. Viszont felelőtlenség volt hagyni, hogy így simogasson. Legközelebb törölje meg a kezét.. fél percbe sem telik, és te sem stresszelsz.
7/9 anonim válasza:
Ennyitől nem lehetsz terhes, fizikai képtelenség! A kiskatonák nem másznak hegynek felfelé!:)
9/9 anonim válasza:
és miért csak simogatott? nem állt neki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!