1-jén a párommal pettingeltünk és félek, hogy előváladék vagy sperma került belém. Terhes vagyok?
Szia...ezek szerint a petting mindenkinek mást jelent...
hogy kerülhetett beléd petting során sperma,ha egyszer nem szex volt? nem értem..
amúgy szerintem nem kell aggódnod,mert a megérett petesejt távozott a szervezetedből,tehát most biztos hogy nem lehetsz terhes... legalábbis nálam ez a menses vezetéses védekezés nagyon bejött eddig...
Szerintem csak ideges vagy,de ne törődj ilyennel,de máskor védekezzetek,azért csak az a biztos...
Köszönöm a válaszokat nem vettem észre hogy elment tehát akkor valószínűleg nem. ez volt nekem az első petting tapasztalatlan vagyok de hallottam olyat hogy megjött valakinek és következőre kimaradt és kiderült hogy terhes!ezért félek nagyon,barátaim mindenki nyugtat de nem tudok megnyugodni!Egy életre szóló tanulság volt ez nekem!!
Akkor szerintetek nem vagyok terhes?
Szia,
Mi babaprojecten voltunk, amikor mintegy megszokásból kivette, és rám élvezett, "játszottam" a cuccal, majd magamhoz nyúltam, mondanom sem kell nem ettől, és nem akkor estem teherbe... Nagyon kevés spermát tudsz így bejuttatni a szervezetbe, nem kizárt, hogy így ess teherbe, de az esélye icipici. Ne idegeskedj, mert csak késlelteted a havidat. Nyugi!!!
Amúgy az ilyen esetekre találták ki a tiniambulanciákat... Ha kérdésed van, vagy baj, akkor ott tudnak segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!