Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A megtermékenyítéstől számítva...

A megtermékenyítéstől számítva hány napnak/hétnek kell minimum eltelnie ahhoz, hogy jöjjenek a terhesség tünetei?

Figyelt kérdés
ha 13.-án volt pl.. akkor még nem lehetne ugye? 7 napja késik és már előtte 1-2 nappal voltak tünetek. előtte kellett, vagy ezis lehet?

2013. márc. 23. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
könyörgöm, 7 napja késik, és nem csináltál tesztet???? agyam eldobom:D
2013. márc. 23. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:
de csináltam 3 napja délutáni pisiből, de az negatív lett
2013. márc. 23. 14:01
 3/4 anonim válasza:
Nekem is egy hete késett, amikor tesztet csináltam,ami negatív lett. Vártam még pár napot, a következő teszt meg már pozitív lett, akkor már 3 hetes terhes voltam. Görcsöltem kicsit, azt hittem meg fog jönni, csak már ideges vagyok és azért késik. Mert minél többet késik, annál idegesebb az ember. Ja, és én hüvelyi fogamzásgátló mellett estem teherbe.
2013. márc. 24. 07:03
 4/4 anonim válasza:
Ja, és nekem olyan 5 hetesen jött a hányinger, szédülés.
2013. márc. 24. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!