Szerintetek hogyan próbálkozzunk következő hónapban?
Februárban kezdtünk neki a baba projektnek. Februárban még csak megszakítással voltunk együtt, és mellette hőmérőztem. Gyönyörű görbém lett abban a hónapban, ahogy a nagykönyvben meg van írva: lent a hő, 30 napos ciklusnál 16. napon leesett a hő, éreztem is a fájdalmat a petefészkemnél, aztán felment a hő, fent is maradt, majd 30. napra megjött.
Aztán márciusban már élesben mentek a dolgok, viszont nem hőmérőztem, nem akartam nagyon rákészülni, hajlamos vagyok túlizgulni mindent... Gondoltam, febr.ban is éreztem a peteérést, meg időben is volt, most is így lesz, és sima ügy lesz.
Nem tudom, mi történt, lehet, bezavart az ondó (mégiscsak idegen anyag, nem járt a hüvelyemben évek óta), de 10 nappal korábban jött meg a menzeszem, és nem volt semmi p.é.-re utaló jel.
Szerintetek most hogyan tovább? Érdemesebb lenne megszakítással csinálni a hó nagy részében, és p.é.-kor élesben? Ha nem kerülne be az ondó állandóan, lehet most is ilyen szépen alakulna a hőm es p.é.-m? Vagy nem biztos, hogy ezzel kellene trükközni, inkább csináljuk élesben, aztán hátha most már nem lesz ilyen káosz, mint márciusban?
Mit tanácsoltok?
Azert gondolkodom azon, h megszakitassal kellene csinalni (kiveve a p.é. napjan), mert amikor megszakitassal csinaltuk, nagyon egyertelmuen volt peteereesem es minden rendben ment. Ellenben mikor elesben mentek a dolgok, ugy tunt, nem volt peteeresem (bar nem homeroztem, igy ez csak megerzes) es felborult kicsit a ciklusom. Ezert gondolok arra, hogy csak a peteeres napjan kellene elesben egyutt lenni.
Persze az is lehet, csak az elso eles honap volt ilyen furi, es masodjara mar rendezodik a dolog... De ebben nem vagyok biztos.
2-es vagyok. Amit mondasz, tökéletesen értelmetlen.
A szexnek, spermiumnak semmi köze nincs a peteéréshez.
Túlkombinálod a dolgokat.
Nem tudom, mennyire értelmetlen. A múltkor is tettem fel egy kérdést hasonló témában, ott két nő is azt írta, nekik "bezavart" az első éles hónap a ciklusukba. Legalábbis mindkettejüknek egy héttel később jött a mensi, pedig negatívak voltak a tesztek.
De mindegy, majd akkor megbeszélem a férjemmel, ő mit gondol, és kitalálunk vmit.
Köszi a válaszokat, bár a hangnem néhol érdekes volt, és olyan sokkal nem lettem okosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!