Ildikó20 kérdése:
Barátommal szeretnénk gyereket próbálkozunk is de nem sikerül mit tegyünk?
Figyelt kérdés
De valamiért nem sikerül ebbe a hónapba 4-én megjött de 8-án kelett volna és 4 napig tartott(amúgy 7napig szokott) azóta feszül a hasam alja és néha bele szúr lent bal oldalt és akkor barnás folyás jön egy pici sokat eszem pisilok és viszket a mellem mit tegyek várjak vagy vegyek tesztet?2013. márc. 22. 14:58
11/15 anonim válasza:
jaaa az más:)))) unokahúgom 23, szakdogát ír éppen, szóval nekem a 20 még nagyon, nagyon fiatal
12/15 anonim válasza:
szia.kezdj el folsavat szedni,naponta 1 szemet.es ne a segged ala tedd a parnat,hanem a feneked vagy popsid ala:)))
14/15 anonim válasza:
Voltál orvosnál, mondtad, hogy próbálkoztok egy ideje, és nem vizsgált meg???
Hát lelkem, akkor kérdezz rá máskor, hogy mi alapján tudja vizsgálat nélkül megprófétálni, hogy nálad amúgy minden rendben van... ha tényleg voltál orvosnál...
15/15 anonim válasza:
Ez egy teljesen elavult nézet orvosok körében is, hogy ha csak 1 év sikertelenség után hajlandó kivizsgálni! Igenis, semmiből nem tart megnézni a hormonjaidat, vagy uh-gal megvizsgálni, hogy állnak odabent a dolgok! Ha így is minden rendben, akkor nézik a párod.. de mire idáig eljutsz, már el is telik az 1 év (írod, hogy 9 hónapja már), szóval én elmennék akár másik dokihoz! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!