Hormoneredményem kielemezné valaki? Orvoshoz jövő péntekre kaptam időpontot.
Figyelt kérdés
3. napi:
Szérum FSH : 5,1 Ref.: 3,0 - 8,1
Szérum LH : 2,7 Ref.: 1,9 - 9,2
Prolaktin : 222,6 Ref.: 132 - 511
Progeszteron: 7,9 Ref.: 0,9 - 7,95
Testosteron : 1,34 Ref.: 0,17 - 2,81
21. napi:
Szérum FSH : 5,1 Ref.: 1,4 - 5,5
Szérum LH : 11,3 Ref.: 1,3 - 10,8
Progeszteron: 7,1 Ref.: 10,4 - 78,9
TSH : 2,33 Ref.: 0,4 - 3,2
Előre is köszönöm
2013. márc. 22. 14:46
1/5 anonim válasza:
Én a 21. napi progit tartom kevésnek. A többi jó. Azt beszéld meg mindenképpen orvossal.
2/5 Manka68 válasza:
A 21.-ik napi alacsony progeszteronszint azt jelenti, nem volt peteérésed. :-(
A TSH-d is magas kicsit, hiába van a referencia tartományon belül, ha babát szeretnétek, 2 alatt, de inkább 1 körül kellene lennie.
3/5 anonim válasza:
Nekem is most csinálták a hormonprofilt, nekem egyelőre még csak a 3. napi volt meg. Én annyit tudok hozzátenni a te eredményedhez, hogy nem igazán jó az LH/FSH arányod. Mindkettő referencia tartományon belül van ugyan, de nézik a kettő arányát is, aminek megközelítőleg 1-nek kellene lennie, tehát számszerűen az LH és FSH értékének minél jobban hasonlítania kellene. (pl.nálam ez ki is jött úgy, hogy az FSH 6,1 lett; az LH pedig 6,2).
4/5 A kérdező kommentje:
Az aránynál nincs gond. Akkor lenne gond, ha az LH lenne magasabb
2013. márc. 22. 20:34
5/5 anonim válasza:
itt valami nagyon nem ok, az, hogy lehet, hoyg 3. napon ilyen magas a progid, viszont 21. napon ilyen alacsony? Hány naposak a ciklusaid? Tesztoszteronod magas kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!