Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A második könnyebben jön? Egy...

A második könnyebben jön? Egy frászt.

Figyelt kérdés

Az első babánkkal nagyon "megszenvedtünk". 3 év alatt jött össze.

Akkor mindenki azzal bíztatott, hogy nem baj, majd a második könnyebben összejön. Hát, nálunk nem jött be. Telnek a hónapok, baba sehol, újra orvos, gyógyszer, stb.

Most pedig újra jön a ne görcsölj rá téma. Alig várom....

Nálatok hogy volt?

2013. márc. 22. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első egy év alatt jött össze, a másodiknál abbahagytuk a védekezést, és rá 3 hétre teherbe estem:)
2013. márc. 22. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is szinte egyből összejött, beszedtem az utolsó szem tablettát, aztán menstruáltam, utána nem vettem be többet és a következő menstruációm már nem is jelentkezett, mert egyből összejött a baba:)
2013. márc. 22. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Első pici 23 évesen jött össze 5 hónap után, második 27 évesen 1 hónap után, nálunk is könnyebben jött a második.
2013. márc. 22. 14:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Első babám természetesen úton egyáltalán nem jött össze, csak lombikkal sikerült. A lányom 9 hónapos volt mikor egyszer csak nem jött meg és pozitívat teszteltem. Csak pislogtunk:)
2013. márc. 22. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy belekérdezek!Utolsó milyen probléma miatt volt lombikod?Nekem is volt nagyon bízom spontán babában!
2013. márc. 22. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, mi is ebben a cipőben járunk!

Másfél év próbálkozás után az első inszemináció szerencsére sikerült! Most másfél éves a kislányom, tavaly április óta nem jön össze a tesó, pedig úgy álltam hozzá, hogy érzem, hogy a második pikk-pakk össze fog jönni!Hát nem! Húsvét után lesz az első inszem újra.

2013. márc. 22. 14:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányom 13 hónap próbálkozás után jött össze,idén májusban lesz 2 éve, hogy kis tesót szeretnénk, úgyhogy létezik hogy nehezebben jön a második :) De egyszer sikerül :)

2013. márc. 22. 14:55
 8/11 anonim ***** válasza:

4-es vagyok! Velem minden ok, a férjemnek nagyon alacsony a spermiumszáma, 500ezer és 3 millió/ml között mozgott neki, de 3millió csak egyszer volt, általában mindig 500ezer és 1 millió/ml között mozgott neki. A dokik azt mondták nulla az esély a spontán terhességre, nem is jött összeg évekig.

Aztán mikor nem görcsöltünk rá, akkor mégiscsak összejött:) Most a 3. babán dolgozunk, hát remélem ő is spontán sikerül és nem kell rá sokat várni:)

2013. márc. 22. 14:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Lányom 2 hónap után összejött, még ne is próbálkoztunk csak nem védekeztünk!

Most a kistesó 10 hónap után jött össze!

2013. márc. 22. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem a dühödet!

Sajnos nekünk is 14hónapra jött össze a mostmár 3éves kicsi fiam. Már lassan egy éve próbálkozunk a kistesón sikertelenül.

A doki azt mondta mivel spontán össze jött a fiam ezért várjunk még. Semmi segítség.........

Szerettük volna mire a Doni oviba megy meglenne a kistesó :( De ez már nem lehetséges

2013. márc. 22. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!