Mitől lehet ez a mensis fájdalom? Lehet esetleg baba?
Ovu után vagyok épp 1 héttel. Tehát mensi előtt is 1 héttel.
Nagyon erős mensis fájdalmam van tegnap óta, ami nekem eddig max mensi előtt jelentkezett néhány órával. Annyira intenzív, hogy betétet is beraktam... :S
Jártatok már hasonlóan?
Igen, és sajna meg is jött egy hétre rá. Addig nekem sem volt olyan, és abban a ciklusban kezdődött, azóta mindig ez van menzi előtt már egy héttel. Akkor sem volt másként mikor teherbe estem, ugyan ezt éreztem, de ez míg nem késik 50-50%. Tehát bármi lehet.
de van aki azt írja hogy beágyazódáskor érzett ilyet. De csak találgatni tudunk, 1 hét és kiderül.
Minden jót kívánok!
Nekem ugyanígy volt. Menszesz előtt 1 héttel már kicsit görcsölgetett a hasam. Ez nálam sem jellemző csak a menszi előtt egy nappal.
Most 5 hetes terhes vagyok:)))))
Köszi, Csajok! Levontam a következtetést: 50-50%. :)))
2.-nak nagy gratula, remélem, az én sorsom a tiedhez fog hasonlítani! :)
1-nek sok-sok kitartást!!
aug 25-én volt a mensim első napja,pé-em 9-én.Ma vagyok a ciklusom 24ik napján.Ugyanígy vagyok mint te,görcsöl lent a hasam,néha fáj a fejem,álmosságérzetem van de nem tudok nappal elaludni(pedig szoktam pihenni).Remélem baba van a dologban nálad is meg másoknál is akik ebbe a cipőben vannak.
Gratulálok az 5 hetes kismamának:))
Ha valaki olvassa még, ma pozitívat teszteltem!! :)
Jó felé billent az 50%. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!