Ne szomorkodj lehet hogy hormon probléma amit ha kezelnek utána hamarabb sikerül mint gondolnád.A hőd is jól alakult mert megemelkedik akkor amikor kell,vagyis volt peteérésed.Igaz most eléggé leesett.Mikorra nem várod?Talán még emelkedhet.Drukk!!!
2009. szept. 17. 09:02
2/12 A kérdező kommentje:
Hát, a ciklus.hu szerint jövő hét keddre, a görbém szerint vasárnapra. De már napok óta vagy barnázok, vagy vérfoltom van. Sajnos.
2009. szept. 17. 09:42
3/12 anonim válasza:
A göbéd szerint ma vagy holnap jön meg.De már 4 napja vérezgetsz lehet nem tud beágyazazódni.Mindenképp menj el dokihoz. Én szintén vasárnapra nem várom de tuti megjön,érzem a jeleit és a hőm is esett.
2009. szept. 17. 10:11
4/12 anonim válasza:
Hát, ez nem akkora esés, szerintem, ne add fel!
DE a vérezgetés tényleg nem jó, persze kivéve, ha beágyazódás! :) Kitartás, 2-3nap múlva kiderül.
Egy szintén 19 hónapja próbálkozó
2009. szept. 17. 10:24
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatásokat. Holnap reggel azért próbálok egy tesztet, hátha. De minek, hiszen ez tuti mensi lesz...A másik 19 hónapja próbálkozónak én is kitartást kívánok, bár tudom, hogy nehéz.
2009. szept. 17. 10:47
6/12 A kérdező kommentje:
A mellbimbó viszketés mire utalhat?
2009. szept. 17. 10:48
7/12 anonim válasza:
Szia!
Kend be canestennel,attól majd elmúlik!Egyébként én 11hónapja próbálok teherbe esni és nem jön össze!
Még tavaly ittam a cickafarkfű, palástfű kombinációt, de abbahagytam. Amúgy most heti 3-szor e-vitamint szedünk a párommal.
2009. szept. 17. 16:29
9/12 anonim válasza:
Szia kitartás,mi 20 hónapja probálkozunk. Az első gyerekem 11 hónap alatt síkerült, a második gyermek egyszerüen nem akkar össze jönni. Most vagyok túl a 3 clostys hónapon,sajna 2 napja megjött, erősen görcsölök és úgy vérzek mintha csak pisilnék. Nekem tudod mitől szokot a pumpa fölmenni, amikor 15 éves kislányok tanácsot kérnek, mint pl: discoban volt lefeküdt egy fiúval, és egyszeri alkalom útán terhes lesz és már azon jár a feje neki hogy miként fogja megoldani a baba elvetetését. Neked meg erre beugrik, minden a hónapban a baba projekten dolgoztok, napokon át és a végén mégse lesz baba, pedig még öreg se vagyok, csupán csak 28 éves.
2009. szept. 17. 16:44
10/12 anonim válasza:
Hátha mégsem jön meg... :-) Pár nap múlva már biztosan okosabb leszel!
Mi 18 hónapja próbálkozunk, én is iszom a cicka-palástfű teát, most E-vitamint szedek még folsavval. Próbáltam a méhpempőt, de felborította a ciklusomat. Ja, annyi, hogy januárban voltak + tesztjeim, de meg is jött utána, azóta sincs semmi...
Most elkezdtük a vizsgálódást, férjem spermiumjai a doki szerint "egy lánykollégiumnak is elegek lennének", UH alapján odabenn nálam minden rendben, holnap megyek először vérvételre. Hátha a következőre már nem kell mennem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!