Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az apa? Szeptember 23-ai...

Ki az apa? Szeptember 23-ai közösülésből lehet egy terhesség 5 hetes november 21-én?

Figyelt kérdés
Párom megcsalt és nem vagyok benne biztos, hogy enyém a baba. Azt mondta, hogy ekkor volt együtt valakivel, de megszakított közösüléssel voltak és nem volt orgazmusa a páromnak. November 21-én az uh alapján azt írták, hogy 5 hetes. Ez foganhatott szeptemberben? Rákerestem oldalakra ott október 23-a fele írják a fogantatást. Július 15-re van kiírva. Segítsetek!
2013. márc. 21. 08:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%

De sajnálom a párod hogy megcsalt, de elélvezni sem tudott:)))

Október közepén lehetett az aktus, amiből össze jöhetett a baba!

És nem kell orgazmus ahoz, hogy teherbe essen!

2013. márc. 21. 09:10
 22/23 anonim ***** válasza:

[link]

itt van egy jók kalkulátor, számolgathatsz, de én megvárnám a születés, csináltatnék egy apasági tesztet.

2013. márc. 21. 09:22
 23/23 anonim ***** válasza:
50%

Az orgazmus elo segitheti a teherbe esest, mert abban a pillanatban a ritmikus izom mozgas segiti elorebb jutni a him ivarsejteket. Tehat eselyesebb a megtermekenyules ha a nonek is van orgazmusa az aktus alatt, de semmi kepp sem kizazo ok.

En is biztosra mennek az apa tekinteteben, mert ha kesobb ugy fogod erezni, hogy nem elegge hasonlit rad, akaratlanul is rajta fog csattani a duhod es egy erzelmileg labilis embert fogtok nevelni. Elhiheted, mert en testkozelbol elem ezt meg. A ferjem fiaval kapcsolatban voltak anno ketelyek, de miutan bekerultem a csaladba es meghallottam az esetet, sikerult elernem, hogy a ferjem tartaa a gyerekkel a kapcsolatot es mara mar senkinek nem kerdes, hogy kie a gyerek. En lattam az elso idoben, hogy ez senkinek nem volt konnyu helyzet. A gyereknek sem, de az apjanak es az anyjanak sem.

2013. márc. 21. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!