Konkrétan ezért lehet baja a babámnak?
Ezt találtam erről a neten:"
Az anabolikus szteroidok, a tesztoszteron szedése, valamint más egyéb, a testépítők által kedvelt trükkök mind rossz hatással vannak a férfiak nemzőképességére. A szervezetben a heréknek azt az üzenetet közvetítik, hogy nincs szükség ezeknek az anyagoknak a termelésére, és hosszú távon "ellustítják" a heréket, csökkentik a spermiumok termelését."
Szerintem orvossal konzultáljatok arról, hogy ezeknek a szereknek mennyi a kiürülési ideje.
Igazából fogalmam sincs van-e erre kutatás, mert kétlem, hogy van olyan, aki ezt bevallja.
Nyilván a pia, drog kiderül, de a szteroid.
Nem okoskodni akarok, de az egészségkárosító hatása épp elég, hogy a párodat tönkreteheti :( Ha a babátoknak nem is lesz baja és egészséges lesz, a párodra ez nem feltétlenül igaz, ez pedig épp akkora probléma lesz akkor, amikor bekövetkezik :(
Az első kommentelőnek tökéletesen igaza van.
"Mely szerint az anabolikus szteroidok, a tesztoszteron szedése, valamint más egyéb, a testépítők által kedvelt trükkök mind rossz hatással vannak a férfiak nemzőképességére. A szervezetben a heréknek azt az üzenetet közvetítik, hogy nincs szükség ezeknek az anyagoknak a termelésére, és hosszú távon "ellustítják" a heréket, csökkentik a spermiumok termelését."
Szerintem orvossal konzultáljatok arról, hogy ezeknek a szereknek mennyi a kiürülési ideje."
----------------
Nem kívánok belefolyni a "Dehát szeretem és az Úgyis vele maradok...Tűzön-vízen át szituációba.
DE! ...Azonban annyival kiegészíteném a dolgot,miszerint koránt sem biztos,hogy egyáltalán az erekcióra képes lesz a gyógyszerezés után.
Először ezen kell elgondolkodni és azután vagy az előtt szexológushoz-urológushoz-genetikushoz fordulni.
Üdv: Dr.X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!