Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baja a babámnak, ha kb....

Lehet baja a babámnak, ha kb. a megfoganáskor (beágyazódáskor) vírusos betegségben szenvedtem?

Figyelt kérdés

Valamiféle hányásos, hasmenéses betegséget elkaptunk a 3 éves kisfiamtól a férjemmel együtt, én pedig most 4-5 hetes terhes vagyok. Kicsit aggódom emiatt.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Lázam nem volt, csak 36,9-37 fokos hőemelkedésem volt, én magam nem is hánytam, és nagyon hasmenésem sem volt, de borzasztóan rosszul éreztem magam aznap, és egész nap csak aludtam, mert nem voltam másra képes.

Kérlek, nyugtassatok meg!

#betegség #megfoganáskor
2012. nov. 9. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha baba veletek marad, akkor semmi baja.
2012. nov. 9. 14:09
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Esetleg van még valakinek hasonló tapasztalata?

2012. nov. 9. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baj !ugy hogy nyugodj meg,(nagyon magas laz okozhat gondot,de az sem 100százalék).Tölzsd fel magad vitaminokkal(magzatvédöt)nagyobb gyermek sok bacikát haza visz...

Békés nyugott baba várást!

4gyermekes anyuka 37hkm

2012. nov. 9. 14:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a válaszod!

Ezt egyébként tapasztalatból írtad, vagy csak általánosságban?

Csak azért aggódom, mert kb. pont a beágyazódáskor voltam beteg, és a sejtosztódás vagy mi.....stb....szóval nagyon aggaszt.

2012. nov. 9. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én 1-2 hetes terhes lehettem, amikor nyaralni voltunk Egyiptomban. Persze összeszedtem az ottani hasmenéses vírust, 4 napig szenvedtem. Utána megijedtem rendesen, mikor kiderült hogy jön a baba, de semmi baj nem lett vele :) boldog babavárást!!
2012. nov. 9. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen tapasztalatból irtam!Nem lesz semi baja!nyugi!

4gyermekes anyuka...

2012. nov. 9. 14:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mégegyszer Neked is!

Egyébként csak most olvasgattam utána az egész teherbeesés folyamatának, és úgy látszik, hogy rosszul fogalmaztam.

Én beágyazódást írtam, de a megtermékenyüléskor voltam beteg, de leírom, hogy érthetőbb legyek részletesen:

okt. 22-e környékén foganhatott meg a gyerek, akkor voltunk együtt a férjemmel, és 23-án lettem beteg, ami csak 1 napig tartott a fentebb leírt tünetekkel.

Szóval én csak a sejtosztódás miatt eggódom.

Valaki még esetleg tud tapasztalatot írni nekem?

2012. nov. 9. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:

megint én vagyok 4gy. Anyuka.

nyugodj meg!ha úgy van ahogy irod...én azt tudom a sperma utja még célba ér el kell hogy teljen akár 2-3napnak is!

Nem lesz baj!

Ne idegeskedjél ezen mert ezzel okozhatsz bajt neki,nyugodttan tapadjon meg az a kincsed...

Üdv.

2012. nov. 9. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagytok? Pont ilyen kérdést írtam ki, nekem is a fogantatáskor volt vírusos betegségem plusz gyógyszer és aggódom.
2013. febr. 19. 22:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó hozzászóló!

Csak most jelentkeztem be először azóta, amióta kiírtam ezt a kérdést, lehet, hogy már nem is olvasod.

Mi most a 22. hét végén vagyunk, és köszönjük, jól vagyunk. Jó lett a biokémiai eredményünk is (mind a kettő), a 12. heti és a 20. heti UH is tökéletes lett.

Emellett legalább 4 különböző orvossal is beszéltem erről, közülük az egyik genetikus volt, és mindannyian azt mondták, hogy emiatt ne aggódjak, mert ha valaki a fogantatáskor betegszik le, és olyan betegséget kap el, ami árthat a babának, akkor vagy meg se fogan, vagy ha megfogan, akkor nem marad meg.

Úgyhogy mindenki megnyugtatott, és az eredmények is egyelőre ezt támasztják alá. A genetikus azt is hozzátette, hogy az első 2-3 hét alatt nem okoz bajt az ilyesmi.

Szóval Te is nyugodj meg, biztosan egyikőnknél sem lesz gond. :-)

2013. márc. 15. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!