Babát szeretnénk! Febr.22-én jött meg de csak 2napig véreztem aztán barnás.! Most egy héttel menzesz előtt görcsölni kezdtem mintha megakarna jönni, csináltam már teszteket de negatívak lettek, ez lehet beágyazódás?
már két hónapja? húha:) bocs, de ennyire ne legyél türelmetlen:))
hány napos a ciklusod pl.? egy héttel előtte a görcsök bármit jelenthetnek, ebből nem fogjuk megtudni. pé. mikor lehetett?
Minden nő életében vannak olyan ciklusok, amikor kicsit másként alakul a vérzés, vagy kimarad a peteérés. Végül is a szervezeted nem gép, aminek mindig ugyanúgy kell teljesítenie. Ha egyébként normális vérzéseid szoktak lenni, 28 napos ciklussal, akkor a napokban már érdemes tesztelned, ha kimarad a vérzésed.
Ne türelmetlenkedj tényleg, a baba érkezése nem olyan elhatározás kérdése, mint -pl- a fogyókúráé, hogy na akkor holnaptól kezdem, egy hónap múlva x kilóval akarok kevesebb lenni. Hidd el, hogy akkor sem történik semmi, és nem kell kétségbe esni, ha még 2x2 hónapig nem leszel terhes. De főleg ne figyeld magadat folyamatosan, a "jeleket" keresve, mert még az is megtréfálhatja a ciklusodat, odébb tolhatja a vérzésedet egy pár nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!