Nagyon szemét dolog lenne, ha magamhoz láncolnám a páromat egy babával? Teherbe akarok esni, hogy együtt maradjon velem? Hagyjam el a tablettát és hazudjak róla?
Figyelt kérdés
Ő az első ember, aki szeret és megért engem. Nem akarom elveszíteni, de folyton ettől rettegek. Ha baba lenne, biztos maradna. Igaz, nem a legjobbkor jönne, de megoldanánk. 24 évesek vagyunk mindketten.2013. márc. 19. 22:26
11/30 anonim válasza:
Ha tényleg szeret téged, akkor nem kell trükkökhöz folyamodni, mert nem fog elhagyni! Ha nem szeret, akkor úgyis elhagy, ha van gyerek, ha nincs! Én a helyedben őszintén beszélnék neki ezekről az érzésekről, félelmekről, mert, ha megért és szeret, akkor ezt is meg fogja érteni, és segít neked lekűzdeni.
12/30 anonim válasza:
Aljas húzás lenne.Nem érdemled meg őt.
13/30 Jégtánc válasza:
Szerintem kezeltesd magad.Kicsit önbizalom hiányos vagy,nem? Nagyon szemét dolog valakit így kihasználni.Nagyon gyerekesen gondolkodsz.Előbb nőj fel.Két embernek kell akarni a babát.
14/30 anonim válasza:
Nőlj fel!! Gyereknek nem kell gyerek!!
Kérdésedre a válasz: IGEN SZEMÉT DOLOG LENNE!!
15/30 anonim válasza:
Szerinted tényleg egybetart egy kapcsolatot az állandó üvöltés, a pelenkadszagú lakás, a pénztelenség, az állmatlanság, a te elhízott tested, egy szülés utáni depi amitől idegbeteg leszel?
16/30 anonim válasza:
Aki nem akar gyereket és mégis lesz neki, szerintem előbb okoz válóokot, mint "odaláncolást". Hiszen a gyermeknevelés szépsége mellett annyi nehézséggel jár, hogy nagyon próbára tesz egy kapcsolatot.
Szóval rossz ötlet, nemcsak szemétség lenne, de hülyeség is. Úgy vállalj gyereket, hogy közösen tervezzétek.
17/30 anonim válasza:
Ez most komoly?? Ilyen hülye hogy lehet valaki? Most komolyan.
Ha menni akar, úgyis megy. És én gusztustalannak tartom azokat a nőket, akik csak azért b@szatják (bocsi, itt nem tudok jobb szót) teherbe magukat, hogy velük maradjon a pasi.
Hazugságra kapcsolatot építeni meg pláne gusztustalan.
18/30 anonim válasza:
Csodás, a gyerek lenne a fegyver, a zsarolóeszköz, ami miatt veled maradna, de igen, gyönyörű szép dolog...
19/30 anonim válasza:
Egy kapcsolatnak próbája és kötése a baba vállalás. Gyerekkel nem lehet egy hapsit maradásra bírni. Hidd el egy gyerek nem összetartja, hanem szétzúzza a kapcsolatot. Főleg akkor, ha a gyereket rákényszerítik valakire. Nővéres azt gondolta, ha várandóa lesz, akkor a hapsi mellette marad. Persze, elvette feleségül, mert úgy illik. Aztán a kicsi alig volt kétéves amikor először megcsalta. A nővérem annyira szerette, hogy lenyelte (a gyerek érdekében) A férje mindig külön utakon járt. Amikor nagyon rezgett a léc, teherbe esett a második gyerkőccel. Ez sem jött be mint összetartás. Négy hónapos volt a kicsi amikor a férje új párt talált magának. Ott maradt két gyerekkel. Egyik gyerek vállalását sem beszélte meg a férjével. Egyedül ő döntött. Én nem javaslom, hogy így essél teherbe. Ha gyereket szeretnél, beszéld meg a pároddal. Mert ha csak úgy átvered az olyan, mintha falhoz állítanád. Menekülni fog.
20/30 anonim válasza:
Gyerekkel együtt is elhagy, ha menni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!