Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs tapasztalatom, és nem...

Nincs tapasztalatom, és nem tudom, hogy terhes vagyok-e!?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, a nyáron megismerkedtem egy sráccal, ő külföldi, csak pár napot voltunk együtt, de védekeztünk. Most már 2 napot késik a menzim, de semmi mást nem érzek (amúgy mindig pontos). Rákerestem neten, a testhőm megnőtt ugyan, és kicsit görcsölget is a hasam (picit beteg vagyok), de ennyi! A szüleim nem élnek (sok munkahely, kevés barát, 2 egyetem), nem tudok kitől tanácsot kérni! A tesztet meg egyedül nem merem még megcsinálni, mert nagyon félek mi lesz ha pozitív!

Ti mit tennétek?

2009. szept. 16. 16:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet, negatív lett, bár nem bírtam reggelig, úgyhogy délután végeztem el. Bár az volt ráírva, hogy a nap bármely szakában...de még mindig nem jött meg...Köszönöm a sok választ!
2009. szept. 17. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:
A delutani eredmeny nem pontos,foleg hogy neked meg csak 2-3napja kesik, nem valoszinu hogy mar van annyi Hcg a szervezetedben hogy a delutani teszt kimutatna!Nem akarlak elkeseriteni, de a reggeli vizeletes teszt biztosabb még akkor is ha Te 24 orasat csinaltal...Ugyanis a delutani,illetve esti vizelet mar higult es ezert az eredmeny nem mindig egyértelmu foleg ilyan hamar...NYUGI!!!A stressz is kozrejátszhat!!!Csinalj reggel tesztet!!
2009. szept. 18. 09:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Manapság már szinte minden tesztre azt írják, hogy a nap bármely szakában elvégezhető... De egy ilyen korai terhességet reggeli első, középsugaras vizeletből lehet velük csak kimutatni, ha és egyáltalán... Ha nem jön meg, csinálj egy tesztet REGGEL pár napon belül, az már tényleg megnyugtatóbb választ fog adni, mint a délutáni. Szorítok, írd meg, mi volt!
2009. szept. 18. 11:10
 14/15 A kérdező kommentje:
A teszt negatív lett kétszer is, de még mindig nem jött meg! Sose késik, nem értem mi van!
2009. szept. 19. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tul sokat stresszelsz!Nem hinned el,mennyire befolyasolja a stressz a ciklusodat:S
2009. szept. 22. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!