Nincs tapasztalatom, és nem tudom, hogy terhes vagyok-e!?
22 éves vagyok, a nyáron megismerkedtem egy sráccal, ő külföldi, csak pár napot voltunk együtt, de védekeztünk. Most már 2 napot késik a menzim, de semmi mást nem érzek (amúgy mindig pontos). Rákerestem neten, a testhőm megnőtt ugyan, és kicsit görcsölget is a hasam (picit beteg vagyok), de ennyi! A szüleim nem élnek (sok munkahely, kevés barát, 2 egyetem), nem tudok kitől tanácsot kérni! A tesztet meg egyedül nem merem még megcsinálni, mert nagyon félek mi lesz ha pozitív!
Ti mit tennétek?
Szerintem ha védekeztetek nem lehetsz terhes. :)
Én megnyugtatásul vennék egy tesztet a héten, és megcsinálnám..De biztos negatív lesz az eredmény..
Ha rendesen védekeztetek, nem nagy az esély, hogy babás legyél. Lehet, hogy a stressz, ahogy írod, munka, egyetem, ez épp elég, hogy bekavarjon a ciklusodba.
Biztos, ami tuti, azért csinálnék egy tesztet. Gondolj arra, ha mégis valami csoda folytán pozitív lenne, jobb minél előbb megtudod, hogy legyen időd dönteni, mi is legyen. Ha meg negatív, legalább nem emészted magad! Hajrá, ha már vettél, reggel csináld csak meg! :)
Mindenképpen csinálj egy tesztet!
Még ha pozitív is lenne, ami nem nagyon lehet ha tényleg védekeztetek,még az is jobb lenne a bizonytalanságnál.
Én mindenképp megcsinálnám a tesztet,hogy megnyugodjak.
A betegség miatt is késhet,nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!