Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs tapasztalatom, és nem...

Nincs tapasztalatom, és nem tudom, hogy terhes vagyok-e!?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, a nyáron megismerkedtem egy sráccal, ő külföldi, csak pár napot voltunk együtt, de védekeztünk. Most már 2 napot késik a menzim, de semmi mást nem érzek (amúgy mindig pontos). Rákerestem neten, a testhőm megnőtt ugyan, és kicsit görcsölget is a hasam (picit beteg vagyok), de ennyi! A szüleim nem élnek (sok munkahely, kevés barát, 2 egyetem), nem tudok kitől tanácsot kérni! A tesztet meg egyedül nem merem még megcsinálni, mert nagyon félek mi lesz ha pozitív!

Ti mit tennétek?

2009. szept. 16. 16:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha védekeztetek nem lehetsz terhes. :)

Én megnyugtatásul vennék egy tesztet a héten, és megcsinálnám..De biztos negatív lesz az eredmény..

2009. szept. 16. 16:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát ez elég nehéz dolog, de a tesztet mindenképpen csináld meg mert másképp nem tudod meg hogy terhes vagy e. Előbb vagy utóbb úgyis kiderül. Sok szerencsét.
2009. szept. 16. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:

Ha rendesen védekeztetek, nem nagy az esély, hogy babás legyél. Lehet, hogy a stressz, ahogy írod, munka, egyetem, ez épp elég, hogy bekavarjon a ciklusodba.

Biztos, ami tuti, azért csinálnék egy tesztet. Gondolj arra, ha mégis valami csoda folytán pozitív lenne, jobb minél előbb megtudod, hogy legyen időd dönteni, mi is legyen. Ha meg negatív, legalább nem emészted magad! Hajrá, ha már vettél, reggel csináld csak meg! :)

2009. szept. 16. 16:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Mindenképpen csinálj egy tesztet!

Még ha pozitív is lenne, ami nem nagyon lehet ha tényleg védekeztetek,még az is jobb lenne a bizonytalanságnál.

Én mindenképp megcsinálnám a tesztet,hogy megnyugodjak.

A betegség miatt is késhet,nyugi!

2009. szept. 16. 16:33
 5/15 anonim ***** válasza:
És hogyan védekeztetek? Csinálj tesztet, jobb ezen túl lenni...
2009. szept. 16. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Szintén az lenne az en kerdesem is, hogy hogyan vedekeztetek??Ha meg csak 2napot késik, nem biztos hogy valos eredmenyt mutatna,de ha 1hét utan sem jon meg, MINDENKEPP csinalj tesztet!!!De egyetertek az elottem iroval, hogy a stressz miatt is keshet-nekem 3hetet késett, voltak tuneteim, de semmi nem lett belole:((Kaptam injekciot, amitol most megjott..NYUGODJ MEG!
2009. szept. 17. 08:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Gumival védekeztünk, és nem volt semmi baj vele, nem csúszott le stb. Ma reggel hányingerem volt, a testhőm 37 fokon stagnál, és még mindig nem jött meg. Remélem csak szerencsétlen vagyok, és képzelődős, és nem terhes.
2009. szept. 17. 09:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem akarod a babát,mihamarabb csinálj tesztet-akkor legalabb fogsz tudni valamit,s nem csak remenykedhetsz!!A remenykedes nem fog rajtad segiteni, foleg ha nem akarod a babát-nehogy késo legyen!!!Helyedben mihamarabb tesztelnek,aztan doki!
2009. szept. 17. 11:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval.
2009. szept. 17. 16:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Én még mindig azt mondom, hogy csinálj tesztet. Bár ha a gumival minden rendben volt, az jó. Csakhogy úgysem fogsz addig megnyugodni szerintem, amíg nem tudod, hogy mi van. Gyerünk, szedd össze a bátorságodat! És írd meg mi lett lécci!
2009. szept. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!