Milyen a menstruációt vagy terhességet előrejelző derékfájdalom?
Figyelt kérdés
Bár már nagyon régóta menstruálok, de a derekam nem szokott előtte fájni, viszont most fáj, és már hat napja késik is. Csak nem tudom, hogy az új gyógyszeremtől, vagy egy esetleges terhességtől fáj-e a derekam. Először azt hittem, hogy a vesém, mert a gyógyszer mellékhatásai között van, hogy vesebetegek nem szedhetik, illetve vesekövet okozhat. Először bal oldalon, hátul, a bordáim alatt, úgymond a lágy részen fájt, majd elindult lefelé, és előre. Most oldalt fáj, és elkezdett néha jobb oldalon is. Emellett Egyre többet pisilek, éjszaka is felkeltem már, pedig nem szoktam, volt már nagyon enyhe hányingerem is, ma pedig már tisztára úgy érzem, mintha belső lázam lenne. Ja, és úgy két napja vizes szerű folyásom van, folyamatosan azt hiszem, hogy most tuti megjött. Tesztet azért nem csináltam még, mert igen stresszes vagyok mostanában ,tehát ez is benne van a késési pakliban. Tehát, milyen lenne a derékfájdalom ha valóban terhesség miatt van, másrészt csak mellékesen megkérdezem, ha már tettem fel kérdést, ti mire gondolnátok? Tudom, csináljak tesztet:) Ma fogok venni, vagy holnap.2013. márc. 19. 09:51
11/15 anonim válasza:
Neked is szorítunk 10-s tesztelj egyet :)
12/15 anonim válasza:
szia.7-es vagyok.nekem sajna megjött.de nektek drukkolok
13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Hetedik, sajnálom nagyon:(
Tizedik, neked drukkolok:)
Én még nem mertem tesztelni, félek a negatív eredménytől:( Főleg, hogy tegnap semmi bajom nem volt.
Unom már, hogy annyiszor reményteljesen csináltam a tesztet, és negatív lett:(
Pláne, hogy már egyszer, úgy egy éve is előfordult már, hogy egy hónap kimaradt, aztán megjött, mintha mi sem történt volna. Tehát ha valami konkrétabb tünet nem jelentkezik, lehet, hogy megvárom a következő esedékességét.
2013. márc. 21. 06:37
14/15 anonim válasza:
10-es vagyok! 7-es ne szomorkodj! Van még sok sok új hònap és lehet, hogy csak most akar majd beköltözni!!! :-) kőszi a drukkokat! Viszont kívànom őket! Nekem ma van a "nagy nap".. De szerintem nem fog megjönni.. Majd írok :-) mindenkinek sok sikert! Ìrjatok!
15/15 anonim válasza:
Szia én 7hetes vagyok de a derekam és a hátam is fáj 😧 hányinger minden nap és éjszaka állandóan felkelek..de csak mióta terhes vagyok előtte mindig végig aludtam az éjszakákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!