Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ebből baba? Hőmérőztem,...

Lehet ebből baba? Hőmérőztem, aki ért hozzá, elemezné nekem?

Figyelt kérdés

[link]

Egyébként szombaton és hétfőn(tegnap) a mellbimbóim bizsergését éreztem, amit még ezelőtt soha.

2013. márc. 19. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem görbéből még ilyenkor nem lehet megmondani, hogy baba lesz vagy sem. Mikorra nem várod? Mert ha a nem várt napján is fent van akkor már van esély, de eddig így ebből semmit nem lehet látni. Peteérésed volt és ha szerencsétek van baba lesz belőle.
2013. márc. 19. 08:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Jövőhét szerda körül nem kellene megjönnie.
2013. márc. 19. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:

ha így fent marad és nem esik le akkor jó :)

Nem szabad vissza essen az alaphődre

Szerintem még 5 nap ha így marad és bizakodhatsz

az enyém ilyen volt:

[link]

2013. márc. 19. 09:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! :-) sajnos mi ilyen sokszor nem tudtunk együtt lenni de remelem a Peteérésemet elcsiptük
2013. márc. 19. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez még kevés ahhoz, hogy bármit lehessen mondani.
2013. márc. 19. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nálunk szerencsére szórakozás :) Tüszőrepedésem 12.-én volt uh szerint 13.-án hajnalban voltunk együtt
2013. márc. 19. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!