Valaki tud nekem abban segíteni, hogy mitévő legyek? Lassan már 1-éve hogy nem jön meg rendesen a menzesszem csak gyógyszerrel. És babát szeretnénk de nem jön össze a nőgyógyászom mindig aszt mondja hogy kifogástalan a méhem és nem lát semmi hibát.
Figyelt kérdés
csak mindig kisebb cisztám van amikor megyek.
Szerintetek lehetek még terhes?
Van egy 1,5 éves kislányom lassan 2éves lesz.
és jó lenne egy kis tesó mellé.
ilyenkor mi a teendő?
Volt már valaki ilyen problémában?
Most kicsit feszül a mellem, kisebb hányingerem is szokott lenni meg a hasam is szokott szúrkálodni. Szerintetek?
2013. márc. 17. 14:20
1/7 anonim válasza:
egy endokrinológust keress fel. lehet hogy szervi gond nincs, de lehet még hormonális. a nőgyógyászok meg hülyék az endokrinológiához tapasztalataim szerint.
2/7 A kérdező kommentje:
És az hormont vizsgál?
Voltál már te is ilyen helyzetben?
Ui: Köszi a választ..
2013. márc. 17. 14:35
3/7 anonim válasza:
a hormonjaidat nézi majd meg. én nem ilyen helyzet miatt kényszerültem endokrinológushoz menni
4/7 frászkarikaborsó válasza:
egész biztos hogy PCOS-ed van, tényleg endokrinológus tud segíteni, nőgyógyász ezen biztos nem... ezt olvasd el ha többet akarsz tudni róla, illetve hogy milyen vizsgálatokat kér majd az endokrinológus:
5/7 A kérdező kommentje:
Ès ha PCOS-em van attòl mèg eshetek teherbe?
2013. márc. 17. 21:34
6/7 A kérdező kommentje:
örülnék ha elküldenéd szivesen megnézném és köszönöm a véleményedet
2013. márc. 18. 16:42
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat most nagyon örülök mert ma derült ki hogy terhes vagyok. :) Annyi gyògyszer utánis teherbe estem
2013. ápr. 2. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!