Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
ma a barátommal együtt voltunk, védekeztünk óvszerrel, ugy élvezett el, hogy előtte kihúzta,amellett hogy óvszerrel csináltuk.. csak amikor kihuzta..az óvszer bennem maradt..és ő ráélvezett..kicsit ment rá a vaginámra is, de nem bele..aztán nagyon megiléyedtünk, le is töröltem meg bent is megtörölhettem.. de attól még lehetek terhes?2013. márc. 16. 20:32
11/13 A kérdező kommentje:
a ciklus vége felé vagyok...
egyébként 72órás tablettát nem is akartam..mert tudom, hogy az nagyon nem jó mert sok benne a hormon.
de azért még kicsit félek, nem szeretnék fiatalon terhes lenni
2013. márc. 16. 23:05
12/13 anonim válasza:
Jobban félsz a hormonoktól, mint egy terhességtől? Én ezt soha nem fogom megérteni...
13/13 anonim válasza:
Szinte semmi esélye, hogy terhes legyen! A gyógyszerrel meg biztosan megkapná a lórúgásnyi hormont!
Máskor figyeljetek jobban a gumira. Velem is történt már ilyen, pont félidőben ráadásul, nem lettem terhes, pedig szuper termékeny vagyok, menstruáció alatt estem teherbe (3 hónapos a fiam). Azóta én is többször leellenőrzöm együttlét során, hogy nem csúszik-e le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!