Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes vagy most így...

Lehetek terhes vagy most így már kizárt?

Figyelt kérdés
Kb egy hete meg kellett volna jöjjön,de semmi.Pedig gyógyszert szedek.3 napja olyan mint ha meg akarna jönni,de semmi.Csináltam nap kőzben egy tesztet ami azt mutatta,h nem vok terhes.Mennyek el nőgyógyászhoz és majd ő megmondja vagy így már kizárt?De akkor mitől nem jön meg?
2013. márc. 14. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp menj orvoshoz,mert ha nem vagy terhes,akkor lehet valami hormonális oka annak hogy nem jön meg.Nekem is volt olyan hogy gyógyszer mellett késett, és kiderült nem megfelelő az amit szedek.Írtak fel másikat utána minden rendben volt.
2013. márc. 14. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
hány napos ciklus, mióta szedsz gyógyszert, teszt mikor volt, szedtél-e antibiotikumot, volt-e hányás, hasmenés...?
 3/4 anonim ***** válasza:
Csinálj még egy tesztet, reggeli első pisiből. Ha akkor is negatív, tuti nem vagy terhes.
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem délelőtt vagy 10-11 körül.Évek óta szedek gyógyszert és soha nem fordult ilyen elő velem.Immunrendszer erősítőt szedtem,ennyi.
2013. márc. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!