Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Attól hogy megvan az összes...

Attól hogy megvan az összes tünetem ami a havi előtt szokott. Lehetek még terhes?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy a nem várt elötti tünetek meg a terhes tünetek ugyan az. Csak a nem várt elöttiek eltünnek a terhes tünetek meg erösödnek.
2013. márc. 12. 11:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Fáj a mellem...éhesebb vagyok, fáradékony de nagyon, mintha lenne egy kis émelygés de azt be is beszélhetem magamnak...és nekem előtte mindig fáj a felkarom és a vállam most is nagyon....

Ezek lehetnek tünetek?

2013. márc. 12. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
A terhesség tünete, ha nem jön meg, amíg nem jön meg addig lehet, hogy terhes vagy. De felesleges szerintem addig mindenfélét bebeszélni. Pár nap és megtudod. Kár tesztelgetni is addig, amíg pár nap kimaradás nincs, mert lehet, hogy elmegyek egy terhesség az első pár napban, sajnos gyakori, hogy késik pár napot és pozitív a teszt és mégis megjön. Ne agyalj amíg nincs itt a napja. Inkább kapcsolódj ki, tereld el a gondolatod:) Sok sikert.
2013. márc. 12. 12:01
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi, de sikert áttenném a következő hónapra...megőrülök ha pont most jött össze....
2013. márc. 12. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
ezt a faja émelygést nem lehet bebeszélni, hidd el:D nem olyan kis rosszul-létecske:) de amúgy meg tesztelj, ha késik, felesleges a tünetekkel bajlódni, mert van, akinek semmi nincs, van, akinek ugyanaz, mint menseskor...nekem pl. görcsölt a hasam.
2013. márc. 12. 12:06
 6/8 A kérdező kommentje:
még van 3 nap....
2013. márc. 12. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:

En pont ma teszteltem pozitivat es pontosan u.a. a tuneteim voltak,mint menses elott (feszulo mell,hasi gorcs,valtozo hangulat).

En 5 nap keses itan csinaltam meg a tesztet.

2013. márc. 12. 15:17
 8/8 A kérdező kommentje:
gratula
2013. márc. 12. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!