Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Csütörtökön,pénteken elfelejtettem bevenni a gyógyszert,szombaton jöttem rá,hogy kihagytam. Szombaton potoltam reggel a csütörtökit, de este hasmenésem volt így nem vettem be a szombatit sem meg vasárnap sem, mert ugy voltam vele majd elkezdem a következő levéllel, mert most tul sok kimaradt. Ma megjött reggel de nem ugy ahogy szokott. Mind a négy nap alatt együtt voltunk többször is. A gyógyszerből még volt másfél hétnyi adagom. Lehetek terhes? A bunkok kiméljenek...
2013. márc. 11. 14:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
na, ezt aztán jól összekutyultad! de ha tudtad, ez így nem jó, miért nem védekeztetek máshogy is? egyébként nem hiszem, hogy terhes lennél. de azért kicsit jobb lenne odafigyelni:)
2013. márc. 11. 14:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem... :) igen ezt összekutyultam, tudom. Ugy voltam vele ha jönni akar a baba akkor jön ha nem akkor nem. de most vérzek csak nem ugy ahogy szokott. Mikor teszteljek hogy megtudjam összejött e a kispöttöm vagy nem?
2013. márc. 11. 15:01
 3/14 anonim ***** válasza:
miért szedsz akkor gyógyszert??
2013. márc. 11. 15:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Mert szétrepedt egy ciszta petefészkemben szeptemberben és azért kellett fél évig szednem hogy helyreálljon minden, a doki utasitása... :/
2013. márc. 11. 15:04
 5/14 anonim ***** válasza:
A vérzés attól van, hogy a nem szedett tabik miatt felborult a hormonod. De attól még teherbe eshettél, de azt még a teszt nem mutatná ki.
2013. márc. 11. 15:05
 6/14 anonim ***** válasza:

de szerinted jó vele játszadozni. elfelejtjük három napig stb.

na akkor. szinte biztos, hogy nem vagy terhes. orvoshoz visszamenni kontrollra, ha lehet, gyógyszert abbahagyni, majd pár hét múlva próbálkozni.

2013. márc. 11. 15:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Senki nem tökéletessss szerintem mindenki felejtette már el. Véleményekre lennék kiváncsi járt e valaki igy vagy lett e igy terhes. Ennyi nem bunkokraaa vagyok kiváncsi, minek szedsz gyógyszert, stb. értelmes válaszokra...
2013. márc. 11. 15:09
 8/14 anonim ***** válasza:

értelmesen leírtam, hogy szerintem nem vagy terhes.

az őszinteség meg nem bunkóság, jó lenne, ha ezt megértenéd.

fél éve gyógyszert szedsz, hiába kutyultad össze, csak hat rád. szedd tovább, várd meg a mensest, ha még mindig ragaszkodsz hozzá, hogy terhes vagy, csinálj egy tesztet. ennél többet senki nem fog mondani neked.

2013. márc. 11. 15:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Megjött ma reggel. És azért kérdezgetek, mert olvasgattam és valaki igy lett terhes. érted kiváncsi vagyok mert csak péntekre kaptam időpontot dokihoz. Cisztám már nincs. Szoval ha egy nap 3 szor együtt voltunk és orgazmusom is volt, akkor igen lehet becsuszhatott, mert tuti járt igy valaki rajtam kivül is.
2013. márc. 11. 15:15
 10/14 anonim ***** válasza:
igen, tuti. esély van. de a valószínűsége csekély.
2013. márc. 11. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!