Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elofordulhat, hogy tul vagyok...

Elofordulhat, hogy tul vagyok a peteérésen mégsem emelkedett látványosan a homérsékletem?

Figyelt kérdés

Tisztàban vagyok a mérés szabàlyaival, de az elofordulhat, hogy csak 0,2 tizedet emelkedik a homèrsèklet mègis volt ovulàcio? Vagy az kevés ha màskor làtvànyosabb a homèrséklet emelkedés?

Illetve még egy kérdés: ha esetleg az adott honapban nincs peteérés vagy nem reped meg a tuszo, akkor is vàltozik ciklus soràn a mèhszàj? Azaz megvan hogy feljebb huzodik, puhàbbà vàlik majd alacsonyabb lesz ès kemènyebb? Vagy elmaradt ovunàl ez sem vàltozik? Ez is hormonokhoz kotott vàltozàs vagy ennek nincs egymàshoz koze?

Koszonom!

2013. márc. 15. 14:12
 1/1 frászkarikaborsó ***** válasza:
A méhszáj kérdésben nem tudok segíteni, de olyan volt már nekem hogy a peteérés után csak 3-4 nappal ment fel látványosan a hő. Abban a ciklusban ráadásul ultrahangos követés is volt, úgyhogy pontosan tudom mikor volt peteérésem, nem lehet hogy én tévedek. Erre nekem azt mondta a dokim hogy van akinek lassabban reagál a szervezete a progeszteron emelkedésre (ez okozza a hőemelkedést is), és hogy pár nap semmilyen problémát nem okozhat.
2013. márc. 15. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!